Friday Loves


Friday loves

Daca e Vineri atunci e timpul sa ne inspiram si sa ne gandim ce am mai putea cumpara, sau ce ne poate satisface nevoia de frumos. Am facut o selectie cu lucrurile mele preferate din acest weekend pentru voi. Am ales asadar dintre toate bunatatile, ceva care sa te ajute sa te relaxezi si sa te infrumuseteti in intimitatea locuintei tale, un ruj care aplicat pe buze este numai bun de sarutat, un parfum glamour pentru seara de Club sau orice alte iesiri glamour ai in program si o gentuta superba de luat peste tot.

Sephora Collection facial mask
16 RON – sephora.com

1.Inspirate din ritualurile de frumusete asiatica, mastile de noapte Sephora propun formule bogate in activi cu texturi foarte fresh si usoare pentru confort pe toata durata noptii si o piele mai frumoasa dimineata. Acestea raspund nevoilor specifice si fiecarei probleme a pielii. Sunt disponibile in 8 variante cu beneficii specifice.  Masca de noapte cu lotus – Hidratanta, relaxanta. Confera pielii o hidratare de lunga durata.  Atenueaza semnele stresului si oboselii. Pentru o piele improspatata, neteda si odihnita.

36 RON – kikocosmetics.com
2. Ruj rezistent la transfer, cu rezistenta pana la 8 ore. Este un ruj pigmentat si are in componenta ingredientele necesare pentru a il face sa reziste cat mai mult pe buze fara a dezhidrata buzele.  Este comfortabil si usor de manipulat atunci cand se aplica si ofera aspect moale si catifelat buzelor. Textura este una cremoasa si se topeste usor pe buze. Un strat aplicat corect, are aderenta buna la buze si ofera un aspect uniform si placut. Il gasiti in 14 nuante, de la cele naturale pana la cele mai puternice. Este fara parabeni si hypoalergenic, adica formulat in asa fel incat sa nu provoace nici un fel de alergie. Eu il am in doua nuante, Poppy red si Orange.

Yves Saint Laurent perfume fragrance
455 RON – yslbeautyus.com

3. Black Opium, noul parfum feminin de la Yves Saint Laurent. O doza de adrenalina, pentru o eroina pe cat de glamour, pe atat de impertinenta si aflata in cautarea extazului. Da dependenta? Cu siguranta! Sa traiesti viata la superlativ… Sa urmezi dorintele si instinctul, sa spargi barierele si sa-ti asumi unicitatea. Charismatica si unica, femeia Black Opium este imaginea noului spirit Yves Saint Laurent. Black Opium, primul parfum floral, cu aroma de cafea, de la Yves Saint Laurent. Cand energia cafelei negre electrizeaza un brat de flori albe cu o feminitate afirmata. Un mix vibrant si senzual, ce da dependenta. Negru stralucitor, note centrale incadescente, linii radicale… Tulburator, fascinant, cu o textura inedita, flaconul Black Opium este obiectul dorintei prin excelenta: foarte glamouros… L-am achizitionat din calatoria in Israel si a fost pe lista mea deja de ceva vreme. Weekend-ul acesta am de gand sa ma bucur mai mult de mirosul lui.

Zip purse
130 RON – hm.com
 4. Geantă de umar din imitatie de piele, cu detalii cu motiv piele de sarpe lucioase, cu o curea de umar din imitație de piele, cu inchizatoare cu lant. Capac cu inel metalic si inchizatoare magnetica. Trei compartimente interioare, unul cu fermoar. Captusita. Dimensiune: 7x18x24 cm. Prima data cand am vazut aceasta frumusete, m-am gandit la geanta super faimoasa in acest an de la Gucci. Eu sunt adepta acestui stil de genti si imi place la nebunie culoarea. Rozul pudrat este de fapt una dintre culorile mele preferate. Te poti convinge usor daca imi cotrobaiesti prin dulap si intre accesorii.
 Eu va doresc un weekend frumos si spor la cumparaturi!
Voi ce ati ales pentru acest weekend?  Care din obiectele de mai sus v-ar face weekend-ul mai frumos?
For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

Un gând despre „Friday Loves

Astept parerea ta: