Metode de relaxare


Nebunia declansata de cartile de colorat pentru adulti i-a facut pe adulti sa inteleaga ca putin timp in compania propriilor ganduri, facand ceea ce faceau cand erau mici cu drag, ii poate face sa uite de problemele si stresul zilnic.

Sunt sigura ca atunci cand erati copii, nu priveati aceasta activitate ca fiind una recreativa si nici de cum un mijloc de a iti dezvolta latura artistica si imaginatia.

Lucrand cu copii, aceasta activitate  este ceva cotidian pentru mine. Din punct de vedere psihologic acesta este un act recreativ prin care copiii isi dezvolta latura artistica, stimuleaza imaginatia si imbunatateste motricitatea fina. Daca pe copii ii ajuta, nici la adulti nu este de lasat de o parte. Pe langa cele mentionate mai sus, pe adulti aceasta activitate ii ajuta sa se regaseasca, sa mediteze si sa isi puna ordine in ganduri.

Este pauza bine meritata dupa o zi obositoare. Colorez cu placere si de fiecare data cand vreau sa imi fac putin timp pentru mine, aceasta activitate este printre preferatele mele.

Acum despre cartile de colorat de pe piata, nu pot sa va spun decat ca sunt frumoase si tot ce vrei, dar sunt mult prea scumpe pentru ceea ce ofera.
Daca doriti si voi sa adaugati in programul vostru zilnic aceasta activitate, tot ce aveti de facut este sa va faceti propria carte de colorat.

Iti doresti si tu sa colorezi si nu iti permiti sa dai 40 ron pe o carte de colorat? Tot ce aveti de facut este sa cautati cateva desene in detaliu, precum mandale, sau orice altceva va doriti si sa le da-ti print. Pentru un plus de creativitate le puteti chiar spirala frumos. Nimic mai simplu.

Mai jos am pregatit cateva fise de colorat pe care le puteti salva, printa si colora.


Pe voi va atrage ideea cartilor pentru adulti?

Va doresc o zi frumoasa si relaxata!

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

4 gânduri despre „Metode de relaxare

  1. Eu am primit cadou o astfel de carte de colorat si uite ca acum am realizat ca nu am mai avut timp sa stau sa colorez. Oare de aceea sunt asa stresata si obosita in ultima vreme? 😀

    Apreciază

Astept parerea ta: