Rowenta Expertise So Curls


In urma cu 2 saptamani am primit un colet de la buzzstore.ro. Coletul a venit in urma inscrierii la campania Rowenta. Am fost foarte incantata de aceasta campanie, motiv pentru care m-am si inscris. Am fost aleasa printre cele 40 de participante si astfel am primit acasa un colet care contine un ondulator automat Rowenta Expertise So Curls.

rowenta_26772765534_o.png

Va dati seama ca in momentul in care am deschis coletul nu mai puteam de nerabdare sa vad cum arata si ce poate face. Pe lista mea de dorinte si viitoare cumparaturi se afla deja un ondulator automat si eram foarte fericita ca l-am primit pe acesta. Nu am mai folosit pana in acel moment un ondulator automat si ma simteam ca si un tip care a primit un ferari. Bine bine dar cum Doamne se foloseste.

Nu a fost greu de aflat, pentru ca in cutie se afla si un pliant/carte de instructiuni si oricum ondulatorul nu are decat 3 butoane. Asa ca am scos-o la capat. De atunci l-am folosit de 3 ori si acum e beauty gadget-ul meu preferat. Aparatul minune care ma face frumoasa si ma scoate din impas cand vreau sa fiu frumoasa fara prea mult efort.

Mai jos v-am pregatit un video despre el. Va rog sa fiti tolerante, deoarece acesta este primul meu video-blog. Sper sa va placa si sa va fie de folos.

Imi place foarte mult ondulatorul automat So Curls, si cred ca orice femeie care isi doreste sa arate bine si o coafura rapida, acasa la ea ar trebuii sa il achizitioneze. Este foarte practic si usor de folosit. Pentru mine e cel mai bun gadget cand vine vorba de aranjarea parului. Am parul lung si drept si imi este destul de greu sa il ondulez in mod obisnuit. Cu ondulatorul automat de la Rowenta parca  e mai usor. In plus il ador pentru faptul ca nu am cum sa ma ard la degete cu el. Cu ondulatoarele obisnuite mereu imi ramaneau urme pe degete. Se poate seta usor in functie de temperatura dorita, si semnalele sonore te atentioneaza cand suvita e gata. E floare la ureche!

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

3 gânduri despre „Rowenta Expertise So Curls

    1. E primul video si e foarte ciudat sa vorbesc singura 😂
      Si l-am tot editat o zi intreaga pe telefon ca dupa sa fiu nevoita sa sterg toate pozele ca sa il pot salva din imovie 🙄
      Data viitoare trebuie sa gasesc un program pe laptop.

      Apreciază

Astept parerea ta: