Efectul BodyShape SLIM NO GYM GEL, de la elmiplant


ELMI_Bodyshape_SlimNoGym_gel_Set, 22,25 leiÎmpletind puterea naturii şi a ştiinţei, elmiplant creează aliatul unui corp suplu: gelul SLIM NO GYM întregeşte gama BodyShape şi este un produs revoluţionar, ce ajută la remodelarea siluetei. Integrat într-un stil de viaţă activ şi sănătos, SLIM NO GYM imită efectul exerciţiilor fizice de rezistenţă, îmbunătăţind tonusul muscular. Silueta mult dorită este la distanţă de câteva utilizări ale noului produs revoluţionar.

ACTIGYM™ şi extract de merişor

Ingredient activ premiat pentru inovaţie, ACTIGYM™, este extras din plancton marin ce se găseşte în insulele Bermude, utilizându-se pentru această acţiune un procedeu biotehnologic.

ACTIGYM™ îmbunătăţeşte dezvoltarea fibrelor musculare ce necesită în mod normal exerciţii de anduranţă şi ajută la arderea eficientă a grăsimilor.

Pentru a menţine tonusul pielii, SLIM NO GYM este îmbogăţit cu extract de merişor de cultură organică, ce abundă în taninuri, vitamina C şi AHA, recunoscute pentru proprietăţile antioxidante şi revitalizante. Produsul recent lansat este special conceput pentru a îmbunătăţi tonusul muscular, pentru a redefini silueta prin pierderea în ELMI_Bodyshape_SlimNoGym_gel_Tube, 22,25 leigreutate şi pentru a reduce circumferinţa abdomenului, şoldurilor, coapselor şi braţelor. 

Rezultate SLIM NO GYM

În urma utilizării regulate a gelului remodelator SLIM NO GYM, silueta este redefinită prin pierderea în greutate şi tonifiere, iar întregul corp se bucură de remodelarea ce se vede şi în centimetri:

 • Cu până la 3,4 cm mai puţin în circumferinţa abdomenului*
 • Cu până la 2 cm mai puţin în circumferinţa coapselor, iar pielea este mai netedă*
 • Circumferinţa braţelor este redusă, în timp ce aspectul lăsat al pielii este îmbunătăţit**

*Evaluare clinică instrumentală şi autoevaluare sub control dermatologic, 25 de femei, 2 aplicări pe zi, timp de 28 de zile.

**Rezultate dovedite clinic pentru ACTIGYM™ 

Gel BodyShape SLIM NO GYM, 150 ml, preţ 22,25 lei

O siluetă mai suplă, mai tonifiată, resculptată cu elmiplant BodyShape SLIM NO GYM!

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

4 gânduri despre „Efectul BodyShape SLIM NO GYM GEL, de la elmiplant

 1. Am sa revin cu un review oricum. Avand in vedere ca vine vara, ai dreptate. Si eu cred ca e bine primita o crema care sa ajute la imbunatatirea aspectului pielii.

  Apreciază

  1. Am incercat crema, sunt la a doua cutie deja. Imi place ca aspectul pielii s-a imbunatatit. Iti dai seama ca nu face minuni, eu personal nici nu cred ca exista una care sa faca minuni. Dar pielea arata mai hidratata dupa ce il folosesc si mai neteda.

   Apreciază

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s