Farmecul se castiga cu antrenament


Farmecul feminin sau magnetismul personalitatii feminine nu se refera neaparat la forma exterioara, la fizic oricat de mult s-ar pune pret pe aceasta. Farmecul vine din interior, din echilibrul care se creaza intre raţiune si sentimente, din modul in care o femeie arata, modul in care aceasta se exprima prin gesturi, vorbele frumoase pe care le rosteste si nu in cele din urma felul ei de a fi.

Problema cu care ne confruntam in ultima perioada ca si femei este ca barbatul priveste femeia ca un ambalaj frumos si inevitabil o alege ca si partenera atunci cand se simte atras fizic de aceasta.mj

Femeia, la fel ca si barbatul este o persoana complexa care nu poate fi apreciata dintr-o singura privire, deoarece poseda mii de insusiri de atat pozitive cat si negative, care nu se vad dar se manifesta in modul ei de gandire, vorbire, si felul ei de a fi.

Astfel aceste insusiri adunate duc la o traire puternica pe care o fiinta o simte pentru alta, un imbold de a te apropia de cineva; ceea ce ne atrage, farmeca, sau chiar ademeneste.
Atractia, dovedit stiintific, este o combinative chimica, biologica, genetica si psihologica.

dx
Ohh cate femei nu isi doresc sa fie fermecatoare? Asta-i drept… dar farmecul nu este chiar atat de usor de dobandit! Farmecul nu se poate cumpara!(decat daca decizi sa platesti un personal-trainer care sa te ajute sa devii fermcatoare)

 Pentru a fi fermecatoare necesita in primul rand o schimbare de mentalitate. Si pentru asta am facut o lista cu 10 pasi care te vor ajuta cu siguranta sa iti castigi farmecul personal.
10 pasi

 Pentru a deveni fermecatoare, puteti urmari  cu usurinta actiunile si pasii pe care i-am expus mai sus, dar ceea ce este important este sa incerci sa iti traiesti viata urmarind in mod subtil acesti pasi, si sa ii pui in aplicare.

Si spre final iti propun sa facem un scurt exercitiu! Iti propun sa iti dedici doar un moment pentru a vizualiza o femeie pe care o consideri fermecatoare. Te poti gandi la ea ? Acesta poate fi o femeie faimosa sau ar putea fi cineva pe care cunosti – o buna prietena, o femeie din orasul tau care consideri ca e fermecatoare, defapt oricine.

Ce ai observat la aceasta? Iti recomand sa iti faci o lista cu toate calitatile pe care aceasta le are, astfel iti va fi mai usor sa iti formezi imaginea unei femei cu farmec.

Consider ca o femeie fermecatoare este capabila sa se adapteze oricarei situatii, de o eleganta subtila, niciodata prea incarcata sau ridicola. Are o sete de cunoastere si perfectionare, mereu  implicata, organizata si atenta la detalii. Este femeia care impune respect prin atitudine si reuseste sa atraga priviri fara a apela la vulgaritate. Ea este femeia care e capabila de gesturi de iubire si este atenta cu ceilalti. Femeia fermecatoare este acea femeie caruia nu ii este frica sa fie ea insusi si isi spune de fiecare data oful. Ea stie ca are defecte dar nu si le ascunde, in schimb a invatat sa puna accent pe calitatile ei.

In acelasi timp nu incearca sa faca nimanui pe plac, pentru ca ea stie deja ca nu ii poate multumi pe toti. Ea este femeia care se distreaza si rade cu prietenii ei, este mereu atenta la ceilalti atunci cand i se vorbeste si straluceste prin raspunsurile si dedicarea ei.

Stiu ca fiecare din voi isi doreste sa fie o femeie fermecatoare. Va invit sa incercati sa abordati pasii de mai sus si sa devenim impreuna mai fermecatoare.

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

 

Un gând despre „Farmecul se castiga cu antrenament

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s