Frumusețe intr-un pachet


Produsele cosmetice au devenit o necesitate, fie ca vorbim despre femei sau bărbați. Am ajus sa le folosim zilnic si ne bucurăm de proprietățile lor.

In perioada rece, eu tind sa folosesc mai multe produse cosmetice decat de obicei deoarece am pielea sensibilă si frigul imi provoacă disconfort si iritații pe care mai greu le pot face sa treacă de la sine. Disconfortul este provocat la mine de pielea uscata in cea mai mare parte. Saptamana trecută de exemplu am avut parte de un ten uscat peste măsura si dezhumarea tenului cauzată de frigul si vântul de afara. Am aplicat crema de gălbenele pentru a remedia situația, dar pana si aceasta a acționat greu si iritația a trecut la fel de greu.

De ce va spun toate acestea? Ei bine pentru ca exact înainte de aceasta problema am decis sa nu mai folosesc crema hidratanta pentru a vedea cum va reacționa tenul meu. Rezultatul nu a fost cel așteptat motiv pentru care de acum înainte nu am de gând sa mai renunț la crema hidratanta nici in ruptul capului.

 Întâmplarea face ca săptămana trecută sa încep o colaborare frumoasa cu cei de la QUEENODELIA.COM care mi-au trimis cateva produse cosmetice foarte hidratante si care lăsa pielea exact cum mi-o doresc. Va dați seama ca am deschis coletul si am încercat deja produsele primite, printre care o crema hidratanta de zi, o crema de mâini si o crema pentru hidratarea picioruselor. Eu spun ca e exact ce ai nevoie in aceasta iarna friguroasă. Mâini frumoase si hidratate, ten hidratat si piciorușe răsfățate.

  Crema hidratanta o puteți găsi aici.

Daca aveti si voi plăcerea de a descoperi noi produse de ingrijire a pielii si pentru par, va spun ca aceste produse sunt realizate în Israel, detaliu care probabil va va face sa fiți la fel de încântate cum am fost si eu. Am primit spre testare trei din produsele lor, si sunt foarte impresionata de formulele lor elegante și foarte eficiente. Produsele au texturi superbe, iar crea de zi face parte din  gama produselor  de ingrijire a pielii  care vin in ambalaje elegante si s-ar putea încadra foarte bine la categoria de lux. 

Mai jos v-am lăsat link direct spre produsele pe care le-am primit eu si promit sa revin cu n review ai detaliat. Crema de mâini se afla printre preferatele mele deoarece eu am o adevărata  pasiune pentru cremele de mâini.Pe aceasta o găsiți aici.

Iar Crema de picioare Queen ODELIA o găsiți aici.  Aceasta miroase a vanilie si patchouli si îți lasa piciorusele  fine ca pielea unui bebeluș.
De asemenea, un ultim detaliu pe care vreau sa il specific despre aceste produse, care este demn de remarca, e faptul că produsele Queen ODELIA  este o gama care nu se testează pe animale.

Cei de la QUEEN ODELIA au fost foarte generoși si s-au gândit si la voi, astfel ca am primit un cod pe care voi il puteți folosi atunci cand achiziționați unul din produsele de la ei de pe site si va oferă posibilitate de a beneficia de 20% reducere la oricare dintre produse + transport gratuit.

Codul este romina20 si va invit sa il folosiți cu drag.

Eu am sa revin cu un review pentru fiecare produs, dar va spun pana atunci ca crema de zi mi-a salvat deja fața de problemele frigului.

Voi ce parere aveti despre aceste produse? Ati încercat pana acum produsele de la Queen ODELIA?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s