Merit sa fiu fericita


V-am promis articole care sa vina in ajutorul dezvoltarii si cunoasterii personale. Cred foarte mult in conceptul de dezvoltare personala si imi doresc sa am un cuvant de spus in asta. Tocmai din acest motiv vreau sa va anunt ca ma pot numi oficial si cu acte in regula Trainer/Formator/Coach si sunt dispusa sa cresc tot mai mult si sa fiu un Trainer bun, pentru voi cititoarele mele, si de ce nu, sper ca in curand si pentru un public real, care sa vina la prezentarile mele. Dar asta face parte din proiectele de viitor, despre care am sa va dau de veste.

In articolul de azi am decis sa vorbim despre ceea ce meritam, si ceea ce credem noi ca meritam defapt. Ceea ce ne face fericite, si ceea ce ar trebui sa facem defapt pentru a fii fericite.

 

Stiu ca noi femeile ne procupam mai mereu de ceea ce au nevoie cei din jurul nostru. Daca avem iubit, atunci ne preocupam de parerea lui, de starea lui de bine in relatie cu noi. Daca avem copii atunci cu siguranta ii punem pe primul loc. Si atunci daca e ceva ce femeile fac gresit, e cu siguranta faptul ca au uitat de ele.

Si nu, nu va recomand sa uitam de ceilalti. Pana la urma femeia reprezinta feminitate, dragoste, sensibilitate si dedicare si asta nu se va schimba repede. Dar va recomand sa faceti mai mult pentru voi. Sa fiti fericite!

Te-ai gandit vreodata ca un iubit nu va fi niciodata ok, daca tu nu esti ok cu tine? Si cum ar putea copiii sa fie bine, atunci cand mama lor nu este bine? Hai sa spunem altfel. Cum ai putea sa fii tu bine cand ai uitat sa ai grija de tine, de sufletul tau? Si cum oare sa fii fericita daca tu vezi fericirea ca vine de la altii, sau in raport cu ceilalti?

E un lucru destul de simplu, care ne da multe batai de cap. Nu suntem bine atunci cand uitam sa ne iubim. Nu suntem bine atunci cand nu suntem fericite. Si nu suntem bine atunci cand nu constientizam ca meritam sa fim fericite.

Nu conteaza cat timp am trait cu o credinta gresita! Putem oricand sa o schimbam! Singurul lucru cu care avem de a face in fiecare moment sunt gandurile noastre, iar un gand poate fi schimbat. Acum putem alege sa gandim diferit decat am facut-o pana in urma cu un minut.

Am pregatit mai jos un exercitiu in care vreau sa va invat sa folositi oglinda intr-un alt mod decat cel obisnuit. Nu vreau sa folosesti oglinda pentru a te ruja si nici pentru ati contura pometii. Azi vreau sa folosesti oglinda pentru a te privi si a te admira. Vreau sa folosesti oglinda pentru a intelege ca meriti sa fii fericita.

Asa ca am sa te rog sa te opresti din ceea ce faci, sa respiri adanc, sa te privesti in oglinda, adanc in ochi si sa iti spui:

                                           „(Nume), TE IUBESC SI TE ACCEPT ASA CUM ESTI!”

MERIT SA FIU FERICITA!

Ideea este simpla: acestea sunt cuvintele dupa care toti oamenii de pe pamantul asta tanjesc o viata intreaga. Vrem sa le auzim de la parinti si familie, de la partenerul de viata, de la colegi si colaboratori. Sunt momente in viata in care am da orice sa fim incurajati si acceptati si sa ni se spuna asta.

Si vreau sa accepti ca fericirea vine din TINE! Nimic nu iti va putea oferi fericire daca nu iti permiti tie sa fii fericita. Asa ca renunta la blocaje si la gandurile inutile. Nu mai fi ingrijorata pentru tot ce e in jurul tau. Ingrijorarea nu aduce fericire si pana la urma Universul le aranjeaza pe toate. Invata sa iti faci timp pentru sufletul tau! Sa te privesti in oglinda si sa iti exprimi iubirea fata de tine. Pentru ca tu chiar meriti sa fii fericita! Si atata timp cat vei dorii sa fii fericita, si vei accepta ca fericirea este armonia dintre tine si viata pe care o duci, tu vei fi fericita!

Cel mai greu este sa intelegem ca doar noi ne putem oferi aceasta iubire neconditionata. Aceea fericire pe care ne-o dorim! Asa ca invata sa crezi in tine! Invata sa te apreciezi! 

Tu esti frumoasa! Esti exact ceea ce trebuie sa fi! Tu ai tot ce ai nevoie pentru a fii fericita! Tu meriti sa fii fericita! Meriti sa fii iubita! Meriti sa ai ceea ce iti doresti!

Tu cat de fericita esti? Te invit sa repeti exercitiul propus, de fiecare data cand te simti nefericita. Si astept si parerea ta despre acest exercitiu si articol.

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

Astept parerea ta: