Spring Must – Haves


Odata cu venirea primaverii, nevoile noastre se schimba. Eu una am tendinta sa trec pe nuantele pastelate indiferent ca e vorba de machiaj sau imbracaminte, incep sa port culori mai puternice cu mai mult curaj, imi schimb parfumul si desigur ma bucur de razele de soare cu ochelarii pe ochi.

IMG_3877

 

Asadar am conceput o lista cu lucruri pe care am reusit sa le integrez perfect in viata mea in aceasta primavara. Lucruri pe care oricum am nevoie de ele, dar care imi fac primavara mai frumoasa, pentru ca pentru mine detaliile conteaza.

1. Cel mai important pentru mine este parfumul. Parfumul de primavara – vara este cu siguranta diferit de cel de iarna. Sunt atat de sensibila la mirosuri incat am nevoie de un parfum care sa mi se potriveasca perfect ca sa nu ma faca sa ma simt rau vara. Caldura nu imi este de prisos atunci cand folosesc un parfum dulce. Si daca mai combin si mirosul de masina cu cel de parfum, cred ca s-ar putea sa ma vezi in 3 culori in acelasi timp. Parfumul care mi-a cazut cu tronc de ceva vreme, si odata cu venirea primaverii l-am si achizitionat este Chanel Chance.

Chanel Chance, introdus pe piata parfumurilor in anul 2003, este un parfum floral pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Jacques Polge.
Compozitie: Note de varf – piper, zambila. Note de mijloc – iasomie, vetiver. Note de baza – iris, mosc, patchouli, chihlimbar.

2. Machiajul este un lucru la fel de important atunci cand vine vorba de primavara. V-am spus ca trec pe culori pastelate, ceea ce ma face automat sa adoptez un look mai romantic si mai natural. Astfel ca paletele cele mai folosite vor fi cele in nuante calde. In aceasta primavara, paleta de la Makeup Atelier Paris este numai buna de folosit, indiferent ca vrei un smokey eye, un machiaj natural, sau orice altceva.

IMG_38823. Bratara Pandora este cu siguranta cea mai chic bratara a momentului. Cine nu si-o doreste? Ei bine eu mi-am facut-o cadou din primul salariu si sunt mandra de ea. Charmurile sunt majoritatea cumparate de mine si cateva primite cadou. Am pe ea un safe chain, o sticla de sampanie Moet, „Cheers for every day!”, o inimioara, o valiza pentru ca imi plac calatoriile, si sunt mereu pregatita pentru una, un popcorn pentru ca ador filmele, un ursulet dragut cu fundita roz, o gentuta pentru ca bags are must have, un ceainic pentru ca iubesc ceaiurile, un aparat foto pentru ca sunt fotocioasa :)) si o cafea pe care as vrea sa o pot bea in fiecare dimineata. Sper sa adaug cat mai multe, sau cel putin sa le schimb pentru ca altfel voi sta cu mana in jos de la ea 🙂

4. Ochelarii de soare cred ca nu au nevoie de prea multa prezentare. Eu am apelat la o pereche de ochelari Ray Ban pilot cu nuante de auriu si roze si pentru ca am vrut ceva chic si stralucitor in geanta, am cumparat o husa noua la ei de la H&M. Mi se pare super draguta!

5. Blushul a fost schimbat si el. Am renuntat la cel maroniu si am inceput sa il folosesc pe cel roz de la ELF. Este perfect daca vrei sa dai senzatia de ten proaspat, si doar primavara e prospetime nu?

6. Ceasul este un accesoriu pe care il folosesc tot mai mult in ultimul timp. Inainte nu prea purtam ceasuri, dar de cand cu minunatele arm candy care m-au inspirat, ceasul intra in tot felul de combinatii de bratari si culori. Si pe langa asta arata foarte chic la tinutele feminine. Al meu este un D&G primit cadou de la parintii mei si imi place foarte mult. Se numara printre cele mai de pret lucruri pe care le am.

IMG_38877. Colierul statement inca se mai afla printre noi. Si pe langa asta sunt cea mai buna metoda de a completa tinutele. Eu ador tinutele simple si modul in care un colier statement le da viata. Tocmai de aceea si preferatul meu din aceasta primavara este un colier in culori pastel de la Takko.

Sper sa va ajute aceasta lista sa va stabiliti si voi o lista cu lucrurile necesare in aceasta primavara, si astept comentariu cu lista voastra.

Follow me:
Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

7 gânduri despre „Spring Must – Haves

  1. I have been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting
    article like yours. It’s pretty worth enough for me.
    In my opinion, if all webmasters and bloggers made good
    content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

    Apreciază

  2. Thanks for your personal marvelous posting!
    I certainly enjoyed reading it, you are a great author.I will make sure
    to bookmark your blog and will often come back sometime soon. I want to encourage yourself to continue your great writing,
    have a nice weekend!

    Apreciază

  3. Greetings from Los angeles! I’m bored to death at
    work so I decided to check out your site on my iphone
    during lunch break. I love the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home.

    I’m shocked at how fast your blog loaded on my cell phone ..
    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good
    blog!

    Apreciază

  4. Admiгing the time and effort you put into your site and in depth
    іnformation you provide. It’s awesome to come across a blog every once in a whilе that isn’t the
    sаme out of date rehashed material. Fantastic
    read! I’ve bookmarked yoսr site and I’m іncluding your RSS fееds to my Google
    accοunt.

    Apreciază

Astept parerea ta: