10 moduri neasteptate de a folosi VASELINA cosmetica


IMG_2266

Sunt sigura ca ati auzit si voi despre vaselina. Majoritatea cred ca vaselina se poate folosi doar pentru a unge usile in momentul in care scartatie, sau probabil pentru rotile de la masina. Cu siguranta ca nu in modul in care am sa va povestesc eu, pentru ca nu multa lume stie ca vaselina poate fi folosita si pentru infrumusetare. Si aici este vorba despre vaselina cosmetica.

Am cautat de mult timp acest produs, dar la noi in tara nu am avut sansa sa il gasesc decat de curand in magazinele DM. Initial as fi vrut sa o am pe cea de la VASELINE, dar cand am vazut-o am pus mana pe ea si am iesit super fericita pentru ca stiam ca poate face aceleasi lucruri. Unde mai pui ca este si ieftina. Am dat aproximativ 8 lei pe ea si are de 125 ml.

Vaselina cosmetica Balea este produsul acela bun la toate. Exista nenumarate trucuri de frumusete in care se poate folosi, si eu am sa vi le spun si voua azi.

IMG_2267

  1. Scrub pentru buze: Mixeaza vaselina cu putin zahar si o lingurita de miere. Foloseste acest scrub si vei avea buzele moi si catifelate. Unde mai pui ca vine si Valentine`s Day si vreti buze numai bune de sarutat.
  2. Hidratant pentru piele: Aveti mainile, coturile, picioarele sau mainile uscate? Aplica vaselina in locurile problema inainte sa dormi si iti garantez ca te vei trezi cu pielea fina ca de bebelus.
  3. Protectie impotriva vopselei de par: Stiu ca multe dintre voi va vopsiti acasa. Si pentru ca nu va doriti urme ne-estetice de vopsea pe frunte si gat doar aplicati vaselina pe linia parului. In acelasi timp este buna si pentru a evita alergiile cauzate de produsele chimice din vopsea.
  4. Nasul rosu de la raceala: Protejeaza-ti nasul de la clasica iritatie cauzata de racela, atunci cand esti nevoita sa iti sufli nasul din 5 in 5 minute.
  5. Iluminator: Aplica cu degetul putina vaselina pe linia pometilor, pentru o stralucire si iluminare care va arata atat de natural. Poate fi folosita si pentru a da acel efect de „wet makeup look”, atat de celebru in prezentarile de moda.
  6. Demachiant: Vaselina sterge orice urma de machiaj, doar cu ajutorul unei dischete. Tot ce trebuie sa faci este sa clatesti usor dupa, pentru a evita orice iritatie.
  7. Textura cremoasa: Transforma orice pudra, fard de pleoape, sau blush in crema, doar adaugand putina vaselina. Foloseste amestecul si ca si balsam de buze colorat pentru buze colorate si hidratate.
  8. Protejeaza-ti cuticulele: Pastreaza-ti unghiile si cuticulele hidratate, masandu-le cu putina vaselina. In acelasi timp este o metoda buna sa aplici vaselina, pentru a evita sa aplici oja pe cuticule.
  9. Fire rebele: Daca doresti o coada de cal neteda, foloseste putina vaselina pentru a imblanzi firele rebele.
  10. Parfum mai rezistent: Aplica putina vaselina pe incheieturi, inainte de a aplica parfum, si acesta va rezista mai mult pe piele.

Voi ati incercat vaselina?

Sper sa va fie de folos acest articol, si daca nu ati incercat inca vaselina cosmetica, nu uitati sa da-ti fuga la DM dupa acest produs.

Astept intrebarile si parerile voastre, si daca v-a placut acest articol dati-i un share, si nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

 

9 gânduri despre „10 moduri neasteptate de a folosi VASELINA cosmetica

Astept parerea ta: