5 remedii de beauty pentru o săptămână stresantă


O săptămană stresantă se știe că are urmări asupra organismului tău, dar azi vă voi învața ce puteți face pentru a nu o lăsa să ne dea toate planurile peste cap.
Vă voi învața cum cu ajutorul unor mici trucuri puteți spăla oboseala de pe față. Aceste trucuri, care de fapt sunt metode de răsfăț pentru tine si corpul tău sunt exact ceea ce aveți nevoie.
Pentru acest articol am discutat cu un dermatolog care mi-a vorbit despre cum poate tenul tău să o ia razna de la oboseala si stresul acumulat și cât de dăunător este să nu facem nimic si să lăsăm efectele negative sa se adune.
Ceea ce e minunat e că nu aveți nevoie de bani pentru a face asta. Tot ce aveți nevoie este timp. Timp de răsfăț pentru voi.

2015/01/img_2183.png
1. Spală-te pe față cu apă rece și nu uita sa te demachieziindiferent cat de obosită ai fi. Apa rece revigorează tenul si il tonifică.
2. Hidrateaza-te! Prepară acasă o mască hidratantă cu ceea ce găsești prin frigider. Uleiul de cocos este un aliat al frumuseții home-made. Dar dacă nu aveti ulei de cocos folosiți gălbenușul de la un ou cu miere si ulei de măsline.
Pentru ochi folosește doua felii de castravete sau cartofi. Aceștia vor hidrata țesuturile din jurul ochilor.
Tot pentru hidratare nu uita să consumi minim 2 l de apă pe zi.
3. Exfoliază tenul cu ajutorul unui scrub. Îți recomand să folosești cafeaua care este un antioxidant foarte bun pentru pielea ta si sa adaugi putin ulei de măsline. Nu uita sa il folosești si pe corp. Face minuni in lupta cu celulita.
4. Lăsă apă in cadă si relaxează-te câteva minute. Adaugă puțină sare de baie si vei simți cum corpul tău se detensionează imediat.
5. Încearcă un peeling! Un peeling pe care il poti prepara acasă și care va avea efectele unui peeling făcut in saloanele de cosmetică.
– Amesteca bine 3 linguri de suc de mere care conţine acid malic, un exfoliat delicat, cu tot atâtea linguri de lapte care are acidul lactic, un exfoliat ceva mai puternic, intens folosit în industria produselor cosmetice anti-îmbătrânire şi un albuş de ou care ajută la menţinerea fermităţii pielii.
Această rețetă este comparată cu un peeling chimic, și promite o îmbunătățire a aspectului tenului și estomparea cicatricilor. Eu am folosit-o si imi place foarte mult.
Nu uitati sa imi împărtășiți secretele voastre de relaxare si îndepărtare a oboselii!
Astept intrebarile si parerile voastre, si daca v-a placut acest articol dati-i un share, si nu uitati sa ma urmăriți.

2015/01/img_2185.png

4 gânduri despre „5 remedii de beauty pentru o săptămână stresantă

    1. Apa calda deshidratează foarte tare. Nu e indicat sa te speli prea mult cu apa de la robinet e adevărat… Ar fi de preferat apa de izvor. Dar totuși câte un jet de apa rece revigorează si tonifica 🙂

      Apreciază

Astept parerea ta: