Bioderma Sensibio Deo roll-on pentru piele sensibila


Azi am revenit cu un review pentru un deodorant despre care va povesteam si aici. Este vorba despre deodorantul Bioderma Sensibio, pentru piele sensibila. Am cumparat aceste deodorant dupa ce vreme de 5 ani am folosit Secret, un deodorant care din pacate nu se gaseste in Romania, decat in magazinele care aduc produse fie din Ungaria, fie din alte tari. Toate bune si frumoase pana am avut niste neplaceri, niste chisturi sebacee care nu sunt sigura ca ar fi fost cauzate de deodorantul despre care va vorbesc, dar totusi am ales sa folosesc altceva. Acuma nu stiu daca este cea mai buna varianta, dar totusi e mai ok decat cel dinainte.

NE
Sensibio DEO reduce transpiratia excesiva si calmeaza instantaneu pielea iritata, chiar si dupa o sedinta de epilare. Sensibio DEO nu pateaza hainele, nu contine alcool, iar parfumul sau te va mentine proaspata intreaga zi. Este usor de aplicat datorita formei sale de roll-on.

Sensibio DEO este un produs dermato-cosmetic si poate fi gasit exclusiv in farmacii sub forma unui flacon  de 50 ml.
Cu Sensibio DEO poti sa fii fresh chiar si dupa epilat!

parerea mea

Mi se pare un deodorant bun, care desi a primit multe critici pe mine ma ajuta si imi este de folos.

Fetele care au mai facut review la acest produs spuneau ca nu le place ca transpira atunci cand il folosesc. Ei bine eu sunt multumita de acest lucru deoarece nu este bine sa nu transpiri. Nu transpir in abundenta, si chiar daca transpir, nu are miros urat transpiratia mea.

Unele fete spuneau ca este lipicios. Ei bine pentru mine nu este.

Nu pateaza hainele, nu contine alcool, si imi calmeaza pielea dupa epilat.

Ce nu imi place la acesta? Aluminiul din compozitie si pretul cam piperat.

Acestea fiind spuse, pot sa spun ca in mare acest deodorant face ceea ce spune. Eu am fost multumita de prestatia lui, desi consider ca se poate si mai bine.

Voi ce deodorante folositi? Ati avut probleme datorita deodorantelor?

Astept intrebarile si parerile voastre, si daca v-a placut acest articol dati-i un share, si nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

4 gânduri despre „Bioderma Sensibio Deo roll-on pentru piele sensibila

  1. Varianta aceasta (pentru mine) este unul dintre cele mai bune antitranspirante. Miroase subtil si transpir foarte putin, spre deloc. Gasesti la farmacia Tei cu 22 de lei. In schimb, varianta pentru piele sensibila care nu contine alcool si nici saruri de aluminiu (capac alb), nu o recomand. La Tei e 24. Mai da-i o sansa, intre timp (poate) i-au schimbat formula si isi atinge scopul.
    PS: sunt barbat si transpir normal. Am incercat zeci de antitranspirante pana sa ajung la acesta. Nu mai am nici varsta, nici chef sa testez altele, deci cel putin o vreme il voi folosi numai pe acesta.

    Apreciază

    1. Am mai citit review-uri care spuneau asta. eu nu il simt lipicios Oana, ceea ce consider ca e fie ciudat, fie demonstreaza cat de diferit raspunde organismul la produsele cosmetice.

      Apreciază

Astept parerea ta: