Ghidul cadourilor de Craciun


Untitled

Am 3 motive pentru care îmi place Crăciunul. Primul motiv și poate cel mai interesant este pentru că îmi plac cadourile. Îmi place să dăruiesc, dar și să primesc. Ador să ies la vânătoare de cadouri și de obicei îmi pregătesc o listă cu ceea ce îmi doresc, dar și cu ceea ce aș putea cumpăra pentru cei dragi.

Probabil ați început și voi să căutați cadouri care mai de care, mai interesante. Sunt sigură că vreți să cumpărați cadouri creative, care să fie bine primite, dar care să nici nu vă golească buzunarele. Tocmai din acest motiv, azi am să fiu ghidul vostru.

Nu am să vă spun ce își dorește un bărbat, pentru că sincer nu cred că sunt în măsură să vă spun asta, și atunci prefer să îi las pe experți. Însă cu siguranță am să vă spun ce își dorește o Cenușăreasă modernă.

1. Orice Cenușăreasă modernă își dorește ceva care să o scoată din anonimat în această Iarnă. Un ruj cu siguranță i-ar fi de ajutor. Alege o nuanță puternică!

2. O placă poate fi folosită în două moduri. Fie îți întinzi părul înainte de bal, fie îl faci bucle. Orice ai alege, placa este un must-have.

3. Dacă tot mergi la bal, un set de pensule este necesar în  portfardul tău.

4. Oja roșie nu trebuie să lipsească nici ea în acest sezon.

5. Pentru că oja nu este niciodată de ajuns, o cremă de mâini ar fi un cadou minunat. Nimeni nu își dorește mâini uscate și îmbătrânite.

6. Pentru că orice domnișoară își dorește să arate bine, dar mai ales să întoarcă capete, parfumul nu este nici el un  cadou de neglijat. Vă recomand cu drag parfumul Possess de la Oriflame.

7. Cui îi place să întârzie? Tocmai din acest motiv, un ceas auriu te v-a scoate din anonimat și îți va fi și de ajutor.

8. Pentru că uneori avem nevoie de puțină organizare, o agendă simpatică ar dori să își facă și ea loc în geanta ei. Cum  altfel decât una cu sclipici?

9. O eșarfă pare cel mai bun și mai simplu cadou pentru această Iarnă. Frumoasă, chic și călduroasă.

10. Pentru a ne proteja capul de frig, dar și pentru a ne păstra părul sănătos avem nevoie de o căciuliță drăguță. Dacă mai e și chic, e un plus cu siguranță.

11. Mânușile de piele sau imitație de piele sunt și vor fi un must-have. Un cadou perfect pentru o lady!

12. Și spre sfârșit pentru a o ajuta pe cenușăreasa noastră să se relaxeze după curățenia de Crăciun, și după bal, vă recomand o lumânare parfumată. Yankee candles are the best!

13. Și pentru a îți îndulci viața, un set de ciocolată caldă de la Starbucks este tot ceea ce mai lipsea.

Aștept să aflu cu drag care produs v-a atras atenția. Dacă v-a plăcut acest articol dați-i un share, și nu uitați să mă urmăriți:

fdfs

3 gânduri despre „Ghidul cadourilor de Craciun

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s