Sampon Uscat Batiste – REVIEW


Parul este pentru mine unul dintre accesoriile pe care mizez de fiecare data cand vreau sa ies din anonimat. Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa intorc capul pe strada dupa fete si sa imi spun „Vai ce par frumos!”.

Ce inseamna pentru mine par frumos? Ei bine un par frumos e unul cu aspect sanatos, ingrijit, si desigur curat.

Si aici cred ca intervine o problema. Mediul, sau pur si simplu nimic mai mult decat rezultatul unui proces natural. Pe scurt, parul nostru este gras si devine uleios, datorita faptului ca mediul in care traim este poluat si scalpul nu incearca decat sa se protejeze. Astfel apare secretia de sebum care nu permite prafului si altor chestii sa patrunda in piele. E un mecanism de aparare de fapt. Si pe langa asta, acest sebum nu face decat sa fie benefic pentru par, si  il pastreaza sanatos si fin, si chiar il protejeaza împotriva ruperii.  Problema e ca in ciuda tuturor eforturilor si a coafurilor pe care le adoptam cand vrem sa acoperim „a bad hair day”, parul gras poate cauza frustrari destul de mari. Cred ca sunteti de acord cu mine ca parul gras arata neglijat si e vazut ca o pata pe lookul unei persoane.

Si totusi ce ne facem atunci cand nu avem timp sa ne spalam parul si el are un aspect uleios?

E bine ca traim in secolul 21 si ca nu e nevoie sa suportam problemele acestea asa de una singura. Expertii in frumusete se gandesc din ce in ce mai mult la noi, femeile moderne, care ne dorim frumusete la minut.

Si uite asa au aparut si sampoanele uscate. Si Batiste nu este orice sampon uscat. Este cu siguranta unul din cele mai bune. Sau  cel putin cel mai bun sampon uscat folosit de mine.

Fullscreen capture 10142014 105753 AM.bmp

Nu pot spune ca am avut parte de multe sampoane uscate la viata mea. :)) Dar desigur ca am fost fermecata de idee inca de la inceput, si cum sampoanele Batiste nu se gaseau la noi am apelat la cele de la Balea despre care nu am avut o parere pre buna.

Imi tot doream sa incerc Batiste, si uite ca cei de la Batiste au fost foarte draguti si mi-au trimis un colet. S-a intamplat sa ajunga coletul exact in ziua in care vroiam sa mai trag putin de parul meu si sa nu il spal, asa ca am incercat samponul, si am facut si cateva poze pentru voi.

 

Cum il folosesc? Agit bine tubul si distribui produsul la radacina (fac cam vreo patru cinci carari), de la o distanta de 10 centimetri. Astept cateva momente si incep sa masez scalpul, astfel incat pudra formata sa se distribuie uniform. Deoarece am fost „binecuvantata” (NOT) cu un fir subtire si, pe deasupra sunt si blonda, eu nu mai am nevoie sa ma si pieptan pentru a scapa de exces

2014-10-14
NE

 

 

  • Tropical este cel mai exotic produs din gama Batiste, care iti duce gandul la plajele insorite din Caraibe, palmierii umbrosi si coctelurile speciale. In Tropical gasesti ambalata senzatia unei vacante in Caraibe, avand un parfum special de cocos.
  • Pe langa efectul sau de baza, de a reimprospata parul, samponul uscat Tropical ofera volum si forta parului fin si ii da un aspect bogat.
  • Este recomandat mai ales pentru parul deschis la culoare.
  • Ambalaj de 200 ml, 120 g.

parerea mea

  • este fara dar si poate cel mai bun sampon uscat folosit de mine
  • imi place mirosul la nebunie
  • il gasiti pentru fiecare culoare de par in parte si in functie de gusturile fiecaruia
  • miroase incredibil
  • chiar ofera parului volum
  • nu este nevoie sa folositi o cantitate prea mare pentru a avea efect
  • este usor de folosit
  • imi place la cel tropical mirosul de cocos ( cocosul este preferatul meu asa ca au stiut cei de la Batiste ce fac)

Cam aceasta este parerea mea, si vreau sa va spun ca merita incercat acest produs pentru ca este intr-adevar unul revolutionar. Il puteti gasi in farmaciile Sensi Blu, magazinele Douglas sau online aici. Maine va pregatesc o surpriza pe pagina blogului, un giveaway la care puteti castiga si voi un sampon uscat Batiste.

Astept intrebarile si parerile voastre, si daca v-a placut acest articol dati-i un share, si nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

fdfs

17 gânduri despre „Sampon Uscat Batiste – REVIEW

  1. Îmi place acest produs, atât în varianta Cherry cât și în cea pentru volum, deoarece părul gras este revitalizat în timp record, arată bine și miroase extraordinar.

    Apreciază

  2. Pingback: URL
  3. Pingback: URL
  4. I’ve been browsing online more than three hours today, yet
    I never found any interesting article like yours.
    It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners
    and bloggers made good content as you did, the internet will
    be much more useful than ever before.

    Apreciază

  5. Great goods from you, man. I have understand
    your stuff previous to and you’re just too fantastic.
    I really like what you’ve acquired here, really like what
    you are saying and the way in which you say it.
    You make it entertaining and you still take care of to keep it wise.

    I cant wait to read much more from you. This is really a wonderful site.

    Apreciază

Astept parerea ta: