Fall Into Beauty: Get ready with me – Autumn Challenge 2014


Buna dragele mele!

Azi e o zi speciala, in care mai multe blogerite din Romania ne-am aliat pentru a face o colaborare frumoasa de toamna. Sunt foarte fericita sa iau parte la aceasta colaborare mai ales pentru ca am reusit sa ne adunam atat de multe fete. Fiecare dintre fete, au ales cate o tema interesanta pe care o face cunoscuta azi pe blogul sau vlogul lor. Este o metoda buna de a invata ceva despre toamna impreuna, si astfel voi aveti ocazia sa vizitati nu doar blogul meu, ci si blogul sau vlogul lor, si sa le cunoasteti mai bine.

Ce am ales eu sa va impartasesc astazi?

Ei bine am decis ca e momentul sa ne pregatim impreuna de toamna. Si prin a ne pregati impreuna eu inteleg a va arata cum ma pregatesc eu de toamna si care sunt ritualurile mele de infrumusetare in aceasta toamna.

2

Frumusetea vine din interior, si eu sunt sigura ca atata timp cat ne alimentam corespunzator si avem grija de organismul nostru, vom avea o piele frumoasa si vom fi frumoase orice am face. Tocmai din acest motiv primul lucru care trebuie schimbat in anotimpul toamna, nu este nici machiajul, nici tinuta, ci alimentatia.

Este o perioada destul de dificila pentru organismul nostru, care este nevoit sa se acomodeze cu schimbarile de temperatura, si zilele care devin mai intunecoase si mai mohorate. Toate acestea ne cam dau peste cap nu e asa?

Ei bine cea mai buna metoda este sa ne schimbam alimentatia. Si vom face asta nu doar pentru a  ne adapta situatiei, ci pentru ca ne dorim sa fim frumoase si sanatoase indiferent de imprejurari.

In general nu este mare lucru ce avem de facut pentru asta. Clar este ca imunitatea noastra este slabita in acest anotimp, si pentru a face fata este nevoie sa consumam cat mai multe fructe si alimente sanatoase.

2014-09-22_1411372062

Ce sa mancam in aceasta toamna? Ei bine in general fructele si legumele de sezon sunt perfecte pentru imunitate. Astfel ca struguri si merele nu trebuie sa lipseasca. Pe langa struguri si mere sfecla si varza sunt si ele niste alimente pline de antioxidanti care cu siguranta va vor ajuta. In afara de fructe si legume, eu mananc cat mai multe lactate si nuci, alune si seminte. Imi place sa combin semintele de in, de canepa, de susan cu niste fructe si iaurt grecesc. Si daca va face placere puteti adauga si niste nuci.

Nu uitati sa va hidratati corespunzator, deoarece  pielea are nevoie de asta. Nu ne dorim piele uscata si imbatranita nu e asa?

1

Machiajul si tot ceea ce tine de infrumusetare trebuie ajustat in aceasta toamna. In primul rand produsele de ingrijire trebuie sa fie cumparate in asa fel incat sa protejeze si sa hidrateze tenul. Factorul de protectie din produse nu trebuie ignorat nici in aceasta perioada asa ca atunci cand cumparati un produs verificati ce factor de protectie are.

Machiajul din aceasta perioada este compus din culori calde, de toamna. Eu ador machiajul ochilor natural, cu nuante de maro si bej. Pentru buze preferatele mele din aceasta toamna sunt balsamurile de la Maybelline, Baby lips, pe care le recomand cu drag si despre care am sa va mai vorbesc. Daca totusi ma trezesc intr-o dimineata si vreau ceva mai intraznet, atunci recurg la un ruj rosu, mov sau burgundy.
2014-09-20_1411234707
2014-09-21_1411288725

Ceea ce eu nu uit niciodata cand vine toamna, este sa renunt la blush-ul si bronzerul sidefat, sau prea rozaliu. Si asta pentru ca nu mai bate soarele la fel de frumos si un blush sidefat va accentua ceea ce nu ne dorim atunci. Cele mate sunt perfecte atat pentru toamna, cat si pentru iarna.

Tot de machiaj, tine si ingrijirea unghiutelor! Ei bine in primul rand sa stiti ca eu le hidratez cu ulei de samburi de struguri si abia apoi folosesc oja. Ce culoare de oja? Ei bine aici eu nu ma limitez nici o data. Folosesc ojele care imi plac! Probabil ca acum e mult mai usor sa port si oje mai inchise, dar inca mai puteti gasi flori pe unghiutele mele.

Pe langa asta sunt sigura ca stiti ca machiajul tine de stilul personal al fiecaruia. Ideea e sa nu aratam ridicol. Nu purta un ruj inchis la culoare daca nu te reprezinta! Si daca nu esti adepta machiajului atunci ai grija sa iti hidratezi tenul inainte sa iesi din casa pentru ca pana la urma asta este cel mai important.

3

Ei bine se pare ca am renuntat la sandalute si la rochite deja. Desigur cel putin la rochitele sumare si vaporoase care nu ne mai fac nici o placere pe ploile si vremea rece de afara. Ceea ce este placut in acest anotimp este ca e timpul sa mergem la shopping. Eii si cui nu ii place asta? Si motivul cel mai bun e ca incepe scoala si avem nevoie de asta, de asta si de asta. Stiti voi cum e!

Ce va recomand eu? Ei bine daca faceti cumparaturi, nu uitati sa cumparati niste haine de baza. Basics, cum le spun cei de la H&M, Zara, si alte branduri.

Ce inseamna asta?

Ei bine basics e ceva ce se poate purta foarte usor in mai multe tinute. Pentru mine asta inseamna un tricou simplu, alb sau negru, o pereche de jeans negri simpli, un sacou care merge foarte usor peste un tricou si o camasa care nu este prea eleganta. Desigur ca aici mai poti adauga vrute si nevrute.

Oricum cred ca ati inteles ideea! Orientativa spre piese vestimentare simple care pot fi adaptate usor. Adaugati tinutelor voastre putina magie prin accesorii, precum pantofii, gentile statement si coliere si bratari. Desigur in acelasi timp puteti alege piese vestimentare care sa nu fie chiar basic, ci sa te faca sa iesi din anonimat, dar in acest caz nu folositi mai multe piese vestimentare din aceiasi categorie pentru ca nu doriti sa aratati ca si un bufon. Este exact ca si cum ai purta animal print cu carouri si cu dungi fara ca acestea sa aiba vreo corelanta.

Ce port eu in aceasta toamna?

Ei bine am cumparat atat tinute sport, gen pantaloni de trening pe care ii port cu un hanorac si cu tenisi, cat si perechea aceea de blugi simpli pe care am sa ii port cu geaca de piele sau un sacou si o camasuta sau un tricou. Inca incerc sa mai trag de balerini, dar mi-am cumparat o pereche de oxford shoes pe care cred ca am sa ii port cu drag in aceasta toamna. Mai jos aveti unul dintre outfit-urile mele, pe care l-ati putut vedea si pe instagram.

2014-09-22_1411370995

 

Acestea fiind spuse, cred ca eu am incercat sa va spun cat mai bine, ce fac eu toamna. Pe langa asta sa stiti ca fac si bagaje, pentru ca incepe facultatea. Asa ca data viitoare cand va scriu, va voi scrie din Cluj.

Va pupacesc si nu uitati sa treceti si pe la celelalte fete ca sa vedeti ce au pregatit pentru voi. Lista e lunga, dar sunt sigura ca merita.

1.Kleo – http://www.beautybykleo.com/

2.Madalina Radu- http://madaradu.wordpress.com

3.Ioana – http://addictedtomakeupro.blogspot.com/

4.Ral – http://ralumakeup.wordpress.com/

5.Teo –http://taitzel-make-up.blogspot.ro/

6.Anca – http://aquashell.blogspot.com/ 

7.Ira – http://www.kindofira.com/

8.Oana – http://unghiutele.blogspot.ro/

9.Oana S – https://www.youtube.com/user/babyduoll

10.Romina- www.sparkleandlove.wordpress.com

11.Andra- http://andrakat.wordpress.com

12.Gabi – http://paginidezisinoapte.blogspot.com

13.Adelina R- http://www.adelinaradu.ro/

14.Ana Fieraru- https://www.youtube.com/user/AnaFieraru/feed

15.Mădălina – http://misshappyandhernails.blogspot.ro/

16.Silvia- https://www.youtube.com/user/LessIsMoreBySilvia

17. Denisa S- http://simadenisa.blogspot.ro

18. Claudia- http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

19. Mariposa Romania – https://www.youtube.com/user/mariposaromania

20. Carla – http://sunafterstormblog.blogspot.com

21. Anca – http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

22. Andreea – www.dittanail.blogspot.ro

23.Lucia- http://www.allthatbeautythings.com/

24.Victoria- https://www.youtube.com/user/corosanv

24.Deyutza – http://deyutza87.blogspot.ro/

Astept intrebarile si parerile voastre, si daca v-a placut acest articol dati-i un share, si nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

fdfs

19 gânduri despre „Fall Into Beauty: Get ready with me – Autumn Challenge 2014

Astept parerea ta: