Ingrijirea unghiilor cu Trind Nail Care


Buna dragele mele!

In materie de nail care, produsele mele favorite sunt cu siguranta cele de la Trind pe care le-am primit cu ceva timp in urma de Rouge-boutique.ro. Desi a fost prima data cand am auzit despre acestea, produsele mi-au lasat o impresie foarte buna. Cred ca acest lucru s-a intamplat datorita seriozitati cu care rouge-boutique.ro a reusit sa ne impresioneze atunci cand vine vorba de colaborarea cu bloggeri, dar si datorita calitatii pe care o promit si o ofera.

Am testat deja Trind Nail repair pe care l-am terminat si trebuie sa imi achizitionez un altul. Puteti vedea aici modul in care Trind Nail repair mi-a schimbat unghiutele. Am ramas placut impresionata de el si de aceea cand am primit al doilea pachetel de la Rouge-boutique, am fost foarte incantata.
IMG_6073
Nu pot sa nu fiu multumita de produsele Trind! Le folosesc in fiecare saptamana, si observ foarte usor diferenta. Deocamdata nu am gasit nici un alt brand de ingrijire a unghiilor care sa ma ma ajute atat de mult. E normal sa fiu incantata cand realizez cat de usor pot avea unghii frumoase, naturale, care isi pastreaza stralucirea in timp. Unghiile mele cresc foarte repede si au un aspect foarte sanatos.
IMG_8907

Noul pachetel mi-a adus o oja si un tratament pentru albirea unghiutelor. Cred ca nu sunt singura care are nevoie de unul, dar din cauza ca eu folosesc foarte des oje in toate nuantele posibile unghiile mele cu siguranta au nevoie de acest tratament. Am inceput sa il folosesc si vreau sa va spun ca unghiile mele si-au schimbat radical culoarea. Nu sunt cele mai albe unghii dar cu siguranta nu sunt cum erau inainte. Astfel ca Trind Nail Brightener face parte acum din ritualul meu de ingrijire a unghiilor.
IMG_8915

IMG_8913

Inainte insa de folosirea acestuia, folosesc mereu pila magica de la Trind care ofera stralucire unghiilor mele. Si imi place faptul ca aceasta stralucire ramane, si se observa atunci cand unghia creste o diferenta majora intre partea de jos a unghiei si cea de sus, care a fost lustruita cu pila.

IMG_8918

Dupa ce folosesc pila trind, ceea ce urmeaza este folosirea balsamului care imi hidrateaza intens unghia, astfel ca aceasta nu se mai exfoliaza sub nici o forma. Asadar daca aveti probleme cu unghiile care se exfoliaza, va recomand balsamul de hidratare de la Trind.

IMG_8916Spre sfarsit dar nu cel din urma este creionul pentru hidratarea cuticulelor care imi hidrateaza cuticulele pe care nu le tai, deja de multa vreme, ci doar le imping. Acestea arata perfect dupa ce aplic uleiul pe care il contine acest creion.  Eu sunt super multumita de el mai ales ca unghiutele mele sunt in atentia reflectoarelor si nu imi doresc ca pielea inestetica de la cuticule sa strice o manichiura reusita. Ceea ce este minunat e ca acest creion te va tine mult timp, deoarece are si niste varfuri de rezerva.

IMG_8910

 

Acesta este ritualul meu de ingrijire rapida a unghiilor, pe care va sfatuiesc sa il urmati daca doriti ca unghiutele voastre sa arate perfect indiferent de ocazie.
Astept intrebarile si parerile voastre, si daca v-a placut acest articol, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

fdfs

23 de gânduri despre „Ingrijirea unghiilor cu Trind Nail Care

  1. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one
    and i was just curious if you get a lot of spam responses?
    If so how do you protect against it, any plugin or anything you can advise?
    I get so much lately it’s driving me insane so any assistance
    is very much appreciated.

    Apreciază

  2. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like tto shoot you an email.
    I’ve got some suggestions for your blog you
    might be interested in hearing. Either way, great
    website and I look forward to seeing it exland over time.

    Apreciază

  3. I believe this is one of the such a lot significant information for me.
    And i’m satisfied reading your article. However want to observation on some general issues,
    The web site style is great,the articles is truly excellent : D.
    Good process, cheers

    Apreciază

  4. Do you have a spam issue on this site; I also aam a blogger, and I was wanting to know your situation; we have developed some nice procedures aand we are looking to exchange strategies
    with others, why nnot shoot me an e-mail if interested.

    Apreciază

  5. Greetings from Colorado! I’m bored to death at work so I decided to browse
    your blog on my iphone during lunch break.
    I really like the info you provide here and can’t wait to take
    a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile ..

    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very
    good blog!

    Apreciază

  6. Am citit o gramada de pareri bune despre produsele lor.
    Din pacate, pentru mine nu sunt (inca) accesibile la pret. Pe viitor, daca o sa imi permit cu siguranta o sa le achizitionez.

    Sa le folosesti sanatoasa.

    Ps: ai unghiile foarte albe, se poate si mai rau

    Apreciază

Astept parerea ta: