Beauty Haul – ProduseCosmetice.ro


Buna dragele mele!

Nu am postat de ceva vreme un haul, desi sincer produsele s-au adunat. In schimb am pentru fiecare produs nou din trusa mea de beauty pregatit cate un review, cu care am sa revin pe blog.

Dar azi am sa va vorbesc doar despre un magazin online anume, care m-a cucerit cu diversitatea produselor si cu preturile lor bune. Dupa cum probabil v-ati dat seama, este vorba despre Produsecosmetice.ro. Un magazin online in care ai putea sa te ratacesti cu privirile si sa iti lasi tot salarul pe o luna sau chiar un an.  Imi place acest magazin online pentru ca gasesti pe el orice ai nevoie in materie de beauty, de la branduri cunoscute, produse profesionale si cel mai important e ca toate sunt la un pret foarte bun. Gasiti multe branduri cunoscute precum Bourjois, Mac, ProNails Lancome, Sephora, Sally Hansen, si altele la preturi accesibile. Deocamdata eu m-am rezumat doar la 4 produse, dar am pus ochii pe multe altele pentru care cu siguranta am sa revin pe site cat mai curand.

hjn

Si acum sa va spun despre coletul primit de la ProduseCosmetice.ro.

In primul rand apreciez seriozitatea si modul in care produsele au fost foarte atent pregatite pentru transport, cu folie cu bule pentru a le proteja. Apreciez foarte mult grija pentru detalii si pentru ambalarea produselor, pentru ca de cateva ori am primit lacuri sau farduri sparte. Asa ca atunci cand vad produse astfel ambalate, stiu ca ma voi reintoarce cu drag la acel magazin. Pachetelul a fost livrat prin Posta Romana dar a ajuns exact la timp, in 3 zile lucratoare dar transportul se poate face de asemenea si prin curier. IMG_8036  IMG_7995

nmm

PicMonkey Collage

Sincer abia astept sa revin cu un review pentru fiecare si swatch-uri. Am incercat deja o parte din ele si sunt foarte incantata.

ddsd

Astept intrebarile si parerile voastre, si daca v-a placut acest articol, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

fdfs

3 gânduri despre „Beauty Haul – ProduseCosmetice.ro

  1. I am really loving the theme/design of your weblog.
    Do you ever run into any browser compatibility problems?
    A number of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but
    looks great in Opera. Do you have any tips to help fix this problem?

    Apreciază

Astept parerea ta: