Rimmel 60 Seconds Rita Ora Polish – Lose your lingerie


 Cu toate ne dorim să arătăm bine 24 din 24 de ore. Dar oare este acest lucru posibil? Și până la urmă ce înseamnă să arăți bine?

Ei bine acesta este modul perfect de a îți începe ziua: arătând bine!

Să arăți bine, nu înseamnă să fi îmbrăcată în ultimele tendințe și nici să îți dai toți banii pe o rochie care nu îți vine bine. A arată bine, înseamnă a fi naturală, o prezența simplă, dar totuși atât de complexă prin simplitatea ei.

Tocmai din acest motiv am ales azi să va arăt ce înseamnă pentru mine o simplitate complexă, care arată bine și care cu siguranță te face să te simți bine! Și nu! Nu am de gând să va arăt simplitatea și frumusețea doar prin haine, ci am să încep prin a va arată o manichiura simplă și drăguță, un roz nude care te face să te simți delicată și finuță că o floare.

Unele femei uită că nu e nevoie de cele mai scumpe bijuterii și haine pentru a fi frumoasă. Uneori unghiile îngrijite și date într-o culoare frumoasă pot fi considerate adevărate bijuterii.

Tocmai de asta vă prezint:

Untitled

 Lose your lingerie de la Rimmel London, face parte din colecția Rita Ora și este un baby pink, roz pal, tare delicat și suav. Are o acoperire destul de bună, având în vedere că este atât de pal, dar totuși este nevoie de aplicarea a două straturi pentru ca unghiutele să arate perfect.

Această ojă are o nuanță superbă, care mă duce cu gandul la perle. Într-adevăr că perlele nu sunt atât de roz, dar eu tot la perle mă gândesc, sau poate doar la ideea de bijuterie.

Am impresia că aceasta va fi oja mea preferată în această vară!

Rimmel-Rita-Ora-203-Lose-Your-Lingerie-3
IMG_6711
IMG_6707
IMG_6698

 

Aștept întrebările și părerile voastre, și dacă v-a placut acest articol, atunci nu uitați să mă urmăriți:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

fdfs

11 gânduri despre „Rimmel 60 Seconds Rita Ora Polish – Lose your lingerie

Astept parerea ta: