Dimineti de rasfat


Buna fetelor,

V-am mai spus ca imi plac diminetile?

Dar nu toate diminetile…

Imi plac diminetile cu aroma de cafea si linistea asurzitoare din jur. Imi place sa ma trezesc dimineata plina de energie, si sa meditez la ceea ce am de facut in timp ce imi beau cafeaua. Dar problema e ca… de la o vreme incoace sincer m-am cam smecherit… Nu mai imi fac cafeaua acasa, si nu pentru ca sunt lenesa, ci pentru ca mi-am facut un nou ritual din care nu lipseste plimbarea de dimineata. E prilejul perfect pentru mine, ca sa ma dezmeticesc si sa imi pun gandurile in ordine, si in plus e si sanatos. 

Fullscreen capture 5202014 65117 PM.bmp

Si daca tot ies la plimbare dau o fuga pana la cel mai apropiat Panemar (brutarie,patiserie din Cluj) care a reusit sa ma castige ca si client fidel din momentul in care mi-au daruit un pachetel dragut care are inscriptionat pe punguta draguta si feminina nimic mai mult decat: FinDejun-Deliciul pe care il meriti in fiecare dimineata. Si pentru ca ador sa ma rasfat m-am hotarat sa o fac cat mai des cu ajutorul acestui pachetel.

IMG_5395
Fullscreen capture 5202014 64510 PM.bmp

Findejun e 3 în 1. O cafea pregatita pe gustul tau, cel mai bun biscuite cu unt si cereale care pe de-asupra e inscriptionat cu o inimioara draguta, si, bineinteles, Finess-ul: un croissant cu unt si cu ce iti mai pofteste inima. Varianta la pachet este ca un cadou cu care te rasplatesti in avans pentru ziua de munca ce iti sta inainte. Ce iti poti dori mai mult? E micul dejun perfect daca e sa ma intrebi pe mine, si e si rapid pentru ca nu ai nimic altceva de facut decat sa il savurezi. Cred ca fiecare avem nevoie de astfel de dimineti. 

IMG_5403
ffddf

Si cum sa nu te trezesti pentru asa ceva? Daca esti din Cluj te sfatuiesc sa te rasfeti macar o data pe saptamana cu acest pachetel numai bun de savurat. Am ales sa va spun despre el pentru ca am ramas placut surprinsa si am fost incantata de ideea de a imi cumpara putina fericire la pachet. Si in plus punguta e foarte feminina asa ca sunt sigura ca acest meniu ar putea fi facut cadou unei femei dragi din viata ta.

Va doresc o dimineata superba, si nu uitati sa va rasfatati cat de mult puteti!

Daca v-a placut acest articol, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

fdfs

5 gânduri despre „Dimineti de rasfat

Astept parerea ta: