OOTD: Hot pink blazer & Rihanna printed top


bb

Buna fetelor,

Uite ca e iar weekend, un weekend prelungit de aceasta data, un 1 mai reusit cu vreme, nu la fel de buna, multa voie buna, tineri in extaz cu bagaje in mana care se indreapta spre mare sau doar oameni care savureaza weekend-ul acesta prelungit plimbandu-se prin oras la fel ca noi. Noi nu am plecat la mare anul acesta! Am ales sa savuram linistea Clujului… Si am avut un weekend minunat alaturi de el, iubitul meu. Ieri am savurat o cafea in locul meu preferat, si am ales un loc in care sa pot sa privesc agitatia din jur. Oamenii grabiti cu umbrele in mana, pregatiti de ploaie, pentru ca vremea asta de primavara e cam capricioasa ce e drept mi-au creat o senzatie de deeja-vu si am avut impresia pentru cateva secunde ca sunt intr-o cafenea in New York. Clujul este superb la orice ora a zilei ce e drept…

Dimineti tarzii, plimbari nocturne… orice ai alege sunt sigura ca va reusi sa te absoarba.

La fel s-a intamplat si cu noi…

fdfd

Pentru aceasta plimbare frumoasa am ales o tinuta lejera, cu un top roz din matase roz cu imprimeu, blugii skinny de la Zara, un blazer hot pink de la Zara si o pereche de convers All Star. Tinuta mea a fost completata de gentuta alba cu tinte pe care am primit-o cadou si ochelarii Ray Ban pe care i-am achizitionat de pe site-ul rayban-romania.ro.

Untitled
IMG_4932
IMG_4931
IMG_4928

Sper ca v-a placut acest articol, iar daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

Va pup,

Romina :*

8 gânduri despre „OOTD: Hot pink blazer & Rihanna printed top

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

    Apreciază

  2. Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thank you so much!

    Apreciază

Astept parerea ta: