A sparkling week in photos


bbBuna fetelor,

Pentru azi am pregatit o saptamana in poze. Weekend-ul trecut nu am reusit sa adun destule poze pentru a posta, asa ca am recuperat in aceasta saptamana si m-am decis sa recapitulam impreuna. Saptamana aceasta a fost cu adevarat una stralucitoare, deoarece soarele a avut grija sa ne incalzeasca sufletele si sa ne scoata afara din casa. Normal ca am profitat de vremea frumoasa si am iesit la terasa, am purtat unghiute colorate, primavaratice, si am adaugat garderobei mele noi accesorii numai bune de asteptat primavara.

Mai jos v-am pregatit un colaj care sa va ajute sa vizualizati mai bine saptamana aceasta. Sper ca si voi sa fi avut o saptamana frumoasa la fel ca si mine.

2014-03-23

 

  1. In prima poza, puteti vedea unghiutele mele neon, facute cu ajutorul ojei de la Julep, pe care le puteti admira mai bine aici.
  2. Am avut ocazia de a incerca pentru prima data sushi si sa stiti ca e foarte bun, asa ca va sfatuiesc sa il incercati.
  3. Dupa cum v-am spus vremea frumoasa nu m-a lasat sa stau in casa asa ca am profitat si am iesit la un cocktail pe terasele de pe Piezisa.(Cluj)
  4. Nu am putut sa imi iau gandul de la acest colier statement de la Zara. Desigur ca l-am luat fara sa mai gandesc cand l-am vazut!
  5. Micul dejun care contine mereu fructe de la o vreme incoace. Va recomand sa incercati si voi aceasta combinatie de fructe de padure cu iaurt grecesc.
  6. Iubesc pastele! Si la Camino in Cluj le gasiti pe cele mai bune. Eu am optat pentru paste cu brocoli si spanac.
  7. Dupa dush in aceasta saptamana m-am rasfatat cu noua lotiune de la Dove, Purely Pampering pe care v-o recomand cu drag si am sa revin cat de curand cu un review.
  8. Noul meu Iphone 5 a fost un cadou frumos din partea parintilor. Ce sa va spun! Sunt o rasfatata!
  9. Micul dejun intr-o companie placuta este tot ceea ce avem nevoie noi femeile pentru a ne incepe ziua frumos nu?
  10. Un alt colier statement si-a facut aparitia in garderoba mea. De aceasta data am ales perlutele turcoaz.
  11. Pentru ca am avut timp, am facut un machiaj si l-am si imortalizat. Urmeaza mai multe poze pe blog.
  12. Pe instagram am postat primul meu video-tutorial, scurt si simplu pentru o manichiura reusita.
  13. Am avut ocazia de a face un guest-post pe blogul lui Kleo. Il gasiti aici.
  14. Am de mult timp o pasiune in a creea bijuteri. Deocamdata le fac doar pentru mine dar e posibil sa incep sa fac mai multe. Am facut aceasta bufnita pentru mama, si am colorat-o cu oje. Mie imi place foarte mult ce a iesit. Voua?
  15. In saptamana ce a trecut am citit o carte foarte draguta de la Paulo Coelho Unsprezece minute. Mi-a placut foarte mult povestea.
  16. Tot in saptamana ce a trecut a fost si ziua oficiala a fericirii. Eu cred ca pentru a fi fericit trebuie sa faci ceea ce iubesti.
  17. Si in final in acest weekend am pozat si noua mea achizitie, o noua carcasa pentru iphone5 de la Guess. Este din noua colectie si imi place la nebunie.

Ei bine aceasta a fost saptamana mea!

Sper ca v-a placut acest articol, iar daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

Va pup,

Romina :*

3 gânduri despre „A sparkling week in photos

  1. I will immediately take hold of your rss as I can’t in finding your e-mail subscription link or
    e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me recognise so that I may just subscribe.
    Thanks.

    Apreciază

  2. Colierul zara este superb, il vreau si eu 🙂 Bufnita este foarte draguta si eu cred chiar ca acest cadouri facute chiar de noi sunt mai apreciate decat ceva cumparat 🙂 Si mie imi place sa fac cadouri realizate de mine 🙂

    Apreciază

    1. Eu am visat tare mult la el si de aceea cand am pus mana pe el nu l-am mai lasat :)) cat despre cadouri ai dreptate! Mama a pus bufnita instantaneu in gat si i-a placut foarte mult. Mereu mi-a spus sa ma apuc de facut bijuterii si acum cred ca am sa o ascult 🙂

      Apreciază

Astept parerea ta: