BORN PRETTY STORE GOLD FOIL NAILS DIY & REVIEW


bbBuna fetelor,

Am cam lipsit in ultima perioada deoarece am fost prinsa in prea multe lucruri care pur si simplu mi-au consumat timpul. Dar am incercat totusi sa va tin la curent cu ceea ce se intampla prin pagina blogului sau instagram.

IMG_1606

 Azi am pregatit pentru voi un review a foliei aurii de la Bornprettystore.com si nu m-am putut abtine sa nu fac si un DIY la o manichiura in care am folosit aceasta folie. Am primit aceasta folie de la Adina (From Meg with Love) spre testare, si vreau sa ii multumesc cu aceasta ocazie si sa imi cer scuze ca am intarziat cu aceasta postare.

Am mai folosit pana acum acest tip de folie, dar nu si cea de la Born pretty store, astfel ca am fost incantata sa vad cum este aceasta de fapt. Aceasta folie este ambalata intr-o cutiuta mica de plastic, ceea ce face mai usoara folosirea ei deoarece puteti sa prindeti folia cu o penseta sau o foarfeca si sa luati doar cat ce aveti nevoie, fara a o strica sau mototolii. Folia se agata de tot, asa ca nu va sugerez sa utilizati degetele cand o aplicati. Eu am folosit o penseta si am tras bucati mici de folie, pe care le-am aplicat apoi pe unghia proaspat lacuita.

 

Am început prin a picta unghiile cu doua straturi de oja, Golden Rose Rich Color 05 si am ales aceasta nuanta deoarece consider ca arata foarte bine in combinatie cu folia aurie, dar voi puteti folosi orice tip de oja doriti. Am lasat oja 2 minute sa se uste putin, iar apoi am luat o penseta si am aplicat bucati mici de folie pe unghiute. Folia este foarte subtire si usoara, astfel ca se lipeste foarte bine, si se poate fixa usor la o simpla atingere cu penseta, sau chiar un betisor.  Am fixat usor folia  pe unghie,  pentru a netezi fiecare parte si voila! Odată ce am aplicat folia nu mi-a mai ramas nimic de facut, decat sa aplic un strat de top coat care ajuta la fixare.

Daca doriti sa fie o manichiura mai speciala, nu va ramane nimic altceva de facut decat sa folositi o oja pentru nail art si sa va decorati unghiuta asa cum doriti. Eu am folosi o oja neagra pentru a da un efect mai special si am ingradit folia. Imi place foarte mult ce a iesit si promit sa mai fac si alte manichiuri cu aceasta folie. Mi se pare foarte usor de folosit si de efect!

IMG_1614

ggh
Voi ce parere aveti?

V-a placut acest articol?  Daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

Sper sa va fie de folos acest DIY si review si astept comentariile voastre.

Va pup,

Romina :*

4 gânduri despre „BORN PRETTY STORE GOLD FOIL NAILS DIY & REVIEW

Astept parerea ta: