Trind: Maini si unghii perfecte


bbBuna fetelor,

Unghiutele sunt pentru mine unul din cele mai importante accesorii. Stiu ca nu sunt accesorii in adevaratul sens al cuvantului, dar daca ar fi, cu siguranta in momentul in care ar fi neingrijite ar strica toata imaginea. De aceea va sfatuiesc sa va gasiti timp pentru a avea grija de manichiura dumneavoastra. Si cand spun manichiura, nu ma gandesc doar la o oja aruncata pe unghie. Indiferent cat de scumpa si de frumoasa ar fi oja respectiva, daca unghiutele si mainile sunt neingrijite, va arata groaznic.  Sunt sigura ca nimanui nu ii plac unghiile neingrijite!

Inainte de Craciun am primit o cutie mare rosie de la Rouge-boutique.ro , care continea ceva ce imi promitea sanatate pentru unghiutele mele. Ca si manichiurista si pasionata de tot ceea ce reprezinta nail art, am fost foarte incantata sa pun produsele primite la treaba. Am incercat nenumarate produse de ingrijire, reparare si albire a unghiilor pana acum, dar sincer nu am vazut nici o schimbare. Unghiile mele au avut de suferit datorita faptului ca nu am gasit nimic care sa amelioreze macar felul in care aratau; erau galbene, pentru ca probabil dupa cum stiti deja  datorita folosirii din ambundenta a ojelor fara o protectie, unghiile se ingalbenesc, si  incep sa se rupa si sa se exfolieze.  

Ei bine sunt fericita ca in sfarsit pot sa va spun ca am unghii sanatoase si astfel, pot recomanda prietenelor si clientelor, sau cititoarelor care ma intreaba, un tratament care isi face treaba exact asa cum promite. Este de departe cel mai bun tratament pe care eu l-am folosit pana acum, si am lasat sa treaca aproape 2 luni ca sa scriu acest articol pentru a va convinge singure.

IMG_4493

Am facut astfel o comparatie clara intre unghiutele mele de acum 2 luni si unghiutele mele de acum:

PicMonkey Collage
Ce conține setul meu:

Hand Repair (25 ml) – este o crema de maini cu formula ce include ulei mineral, ulei de migdale dulci, glicerina. Se absoarbe rapid si dimensiunea tubului o face ideala pentru geanta. Miroqse foarte bine si lasa mainile hidratate exact asa cum ma asteptam. Ceea ce imi place este ca nu lasa mainile uleioase, dr totusi le hidrateaza.IMG_4486

Soft Cuticle Pen –  creion pentru ingrijirea cuticulelor uscate cu o formula speciala bazata pe uleiuri vegetale: ulei de jojoba, ulei de avocado si ulei de migdale imbogatite cu vitaminele A, C si E. Am renuntat sa imi tai cuticulele de ceva vreme, si credeti-ma ca e mai bine. To ce fac este sa le imping cu ajutorul unui betisor din lemn de portocal si sa folosesc apoi acest minunat creion.

IMG_4489

Nail Balsam (9 ml) – balsam hidratant pentru unghiile exfoliate si uscate.
Acesta se aplica zi de zi timp de 2 saptamani dupa care se continua cu o singura aplicare pe saptamana. Se lasa pe unghie 2 minute iar apoi se maseaza surplusul. Contine ingrediente naturale si emoliente care vor hidrata si stimula cresterea unghiilor.

IMG_4491

Nail Repair (9 ml) – ultimul dar nu cel din urma, este un tratament ce promite intarirea unghiilor in doar 2 saptamani de aplicari zilnice. Se aplica la fel ca si balsamul, timp de doua saptamani, dupa care se poate aplica doar o data pe saptamana. Varianta primita de mine e laptoasa, si ofera unghiilor un aspect ingrijit si curat. Eu am aplicat produsul cam o data pe saptamana, datorita perioadei examenelor care nu prea mi-a mai lasat timp si pentru manichiura, dar va spun ca totusi am vazut diferenta!

IMG_4487

Sunt foarte mandra de unghiutele mele de acum si pot sa vad intr-adevar ca sunt sanatoase si arata minunat. Desigur ca, complimentele nu au intarziat sa apara, astfel ca eu il recomand de fiecare data acest set.

 In Romania produsele vor fi disponibile pe Rouge Boutique foarte curand, in aproximativ o saptamana. Pana atunci va invit sa da-ti un like paginii lor de Facebook. Eu va recomand cu drag sa incercati macar unul dintre aceste produse. Dovada ca produsele sunt de calitate, sunt chiar unghiutele mele:

IMG_4503

 Cum vi se par? Va tenteaza produsele Trind?

V-a placut acest articol?  Daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

6 gânduri despre „Trind: Maini si unghii perfecte

  1. Pingback: URL

Astept parerea ta: