A sparkling week in photos


bb

Buna dragele mele,

Am revenit dupa o saptamana aglomerata! Desi nu am reusit sa scriu prea mult pe blog, nu am uitat de voi si v-am lasat pe pagina de Facebook  si Instagram cateva din pozele pe care le-am facut.  Am avut parte de o saptamana frumoasa in care am cunoscut oameni noi, am participat la niste evenimente foarte reusite si printre altele am si invatat lucruri noi. Desigur ca saptamana nu ar fi fost completa fara inceputul sesiunii de examene care ne face pe noi studentii sa ne trezim la realitate.

Dar uite ca e Duminica, saptamana e spre sfarsite si ar fi pacat sa nu fac va impartasesc cate ceva din ceea ce am facut.  Tocmai din acest motiv m-am gandit ca in fiecare Duminica sa fac o sinteza a saptamanii, pentru a va tine la curent cu noutatile. Mi se pare cel mai bun mod de a tine legatura cu voi si de a va face o recapitulare a ceea ce am scris pentru voi. Astfel daca cumva nu aveti timp sa ma urmariti in timpul saptamanii, pentru ca sunt sigura ca multe dintre voi lucrati, sunteti studente in sesiune ca si mine sau mai stiu eu ce, atunci va astept in fiecare Duminica aici pe blog cu o saptamana in fotografii.

desktop8

1. Asadar saptamana trecuta am inceput sa testez crema antiageing de zi matifianta  de la Cosmetic Plant. Am sa revin in curand cu un review dar pana atunci va spun doar ca e o crema foarte buna, cu celule stem si efectele sunt vizibile deja dupa o saptamana.

2. Un alt produs pe care mi-l doream de ceva vreme e bronzer-ul de la ELF – eyes lips face. Si despre acesta am sa va spun mai multe in curand. Dar din nou am o parere buna despre el, si in mare eu il folosesc la conturarea fetei.

3.Dupa cum puteti vedea in  colajul de mai sus gasiti si multa mancare delicioasa… Ei bine va spun doar ca micul dejun este foarte important si de aceea trebuie sa mancam ceva delicios si sanatos.

4. Am primit un colier minunat de la o prietena foarte buna. Stie foarte bine ca nu ma pot abtine de la a saliva cand vad colierele statement. So little beauty comme to mama!

5. Dupa atata rasfat era timpul si pentru invatat nu credeti? Ei bine eu invat cel mai bine rasfatandu-ma asa ca poza vorbeste de la sine!

6. Nelipsita cafea de dimineata si minunata agenda pe care am achizitionat-o de curand.

7. Morning again! Micul dejun inainte evenimentului organizat de Manieart si Gabriela Popescu.

8. Noul meu ceas pe care nu m-am putut abtine sa vi-l arat.

9.My morning face.

10. Un superb aranjament de flori de la Floraria Karolina din Cluj.

11. Mancarea delicioasa de la eveniment a fost oferita de Green Box Cluj.

12. Gabriela si Anca Serban au incheiat ziua intr-un mod foarte frumos, cu aplauzele noastre desigur.

13. Micul dejun de azi. Ceva mai usor vezi aici reteta.

14. Ce mod este mai placut de a incheia o saptamana decat relaxarea si citirea unei reviste, intr-un mediu placut ambiental. A sunday routine?

Ei bine asta a fost tot. Dar nu va la,s pana nu va spun ca saptamana asta am  pregatit niste manichiuri dragute pentru voi si un review la un parfum. Astfel ca maine dimineata va astept sa ne bem cafeaua impreuna pe blog.

O Duminica frumoasa va doresc!

Astept comentariile si parerile voastre!

V-a placut acest articol?  Daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

10 gânduri despre „A sparkling week in photos

Astept parerea ta: