Ce cadouri am gasit sub brad


bbBuna fetelor,

Uite ca au trecut si sarbatorile de Craciun, si incet, incet ne apropiem de un nou an. Sper ca ati avut parte de sarbatori frumoase! Eu am avut parte de un Craciun Traditional, in familie. Si cand spun traditional nu ma refer la simplul impodobit al bradului ci si la traditiile din zona Oasului, care nu doar ca au ramas vii in sufletul localnicilor, dar am impresia ca sunt niste accente din ce in ce mai puternice. Craciunul are o cu totul o alta semnificatie in zona rurala. Dar revenind in zona urbana, poti observa ca aceasta perioada, Craciunul este o nebunie continua. Desigur ca noi fetele „de oras” umblam in cautarea rochitei perfecte pentru seara de Craciun in timp ce fetele din zona Oasului, asteapta cu mandrie sa isi etaleze hainele traditionale. Nu sunt doar la stadiul de traditional oricum stati linistite! Moda a evoluat si aici, astfel ca pietricelele Swarovsky nu lipsesc.

Si cum sarbatorim noi romanii Craciunul mai bine decat daruind? Cadourile sunt cele mai cautate in aceasta perioada. Fie ca este vorba de cadouri pentru iubita, pentru parinti sau poate prietena cea mai buna, cadourile raman si ele un simbol al Craciunului. Si  sincer, cui nu ii place sa primeasca cadouri? Mie da! Si se pare ca anul acesta Mosul a fost darnic. Astfel ca am decis sa va arat si voua ce cadouri am primit eu.

Primul cadou a venit din partea Farmec. Multumesc pentru minunatele oje. V-am spus eu ca mi s-a pus pata pe mov anul asta. Ei bine se pare ca va fii culoarea anului 2014.

fdfdImi doream de ceva vreme o macheta a turnului Eiffel pentru a o aseza frumos in camera mea, si tata mi-a facut o surpriza frumoasa cand a venit din Paris. Pe langa turnul Eiffel am primit si un parfum pe care mi-l doream de ceva vreme, de la Dior, Miss Dior Cherie.
IMG_2353
IMG_2210

A treia surpriza a venit din partea rouge-boutique.ro care cu siguranta ca stiu sa faca surprize frumoase. Am primit o cutie mare frumoasa, cu numele meu pe eticheta si cand am deschis-o am gasit o gramada de minunatii pe care am sa vi le prezint in curand.

IMG_2176
IMG_2312

Anul acesta m-am inscris si eu la secret Santa, astfel ca am primit si un cadou surpriza din partea lui Iulia Teodora care mi-a nimerit foarte bine cadoul. Imi doream de ceva vreme sa imi iau o oja de la Burjois si gelul de dush dar din cauza ca nu duc lipsa nici de oje, si nici de geluri de dush am tot amanat. Multumesc pentru cadouri 😀

IMG_2356

Pe langa aceste cadouri as putea spune ca nici eu nu am ezitat sa ma cadorisesc. Desigur ca am dat iama in magazine, si m-am intins rau de tot cu cadourile, astfel ca am secat bugetul pe anul ce vine.

Paltonasul de la Zara a fost dragoste la prima vedere! Nu i-am putut rezista!

securedownloadAm avut nevoie si de ghetute, desigur si un colier, o rochita, si uite ca mi-am luat o tinuta intreaga.

IMG_2617
IMG_2507

Si pentru ca dupa cum v-am spus am fost cuminte anul acesta, Mosul a stiut ca pe lista mea se afla o geanta noua. Visam de ceva vreme la o geanta Hermes Birkin si uite ca Mosul mi-a adus-o! Multumesc Mosule! Anul asta ai fost foarte darnic. 

Voi ce cadouri ati primit anul acesta?

Astept comentariile si parerile voastre!

V-a placut acest articol?  Daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

20130829-190044.jpg

10 gânduri despre „Ce cadouri am gasit sub brad

Astept parerea ta: