Moyra Suede Effect 502


bbHey fetelor,

E weekend, si au mai ramas 3 zile pana la Craciun… Am impresia ca, fie anul asta am fost foarte cuminte, fie Mosul a gresit destinatia, dar ce e sigur e ca am primit o gramada de cadouri si sunt foarte incantata de ele. Stiu ca sunteti curioase asa ca promit, ca dupa ce trece aglomeratia asta de Sarbatori sa fac o postare cu cadourile primite.

Dupa cum probabil ati vazut eu nu am avut intentia in acest an sa va bombardez cu postari de Craciun, gen cadouri si unghii de Craciun, sau mai stiu eu ce. Sper sa nu va dezamagesc in felul acesta dar sincer mi se pare ca se face prea mare tam-tam pe bloguri deja cu Craciunul. Sa nu ma intelegeti gresit, imi place Craciunul, dar cred ca ce e prea mult strica.

Oricum un lucru care il iubesc eu in aceasta perioada, si banuiesc ca nu sunt singura sunt cadourile. Imi place nu doar sa primesc, ci sa si aleg cadouri pentru prieteni si persoanele apropiate. Astfel se face ca de obicei pentru prietene cumpar ceea ce imi place mie cel mai mult, si dupa cum stiti ce imi place cel mai mult mie sunt ojele. Desigur ca este greu sa cauti oje pentru prietene si sa nu te impotmolesti pe acolo… Cine stie cunoaste! Nu ai cum sa cauti oje pentru cineva si sa nu gasesti ceva care sa iti placa si tie 😀

Asa se face ca am gasit aceasta oja minunata de la Moyra, Suede Effect 502 si m-am indragostit instant! E cu siguranta in topul ojelor mele favorite din acest sezon. Dar ce sa mai spun? Va invit sa o cercetati in poze, pentru ca nu ajung cuvintele!

IMG_2396
IMG_2359
IMG_2375

Ce parere aveti? Va place? Ati incercat aceasta oja? Daca nu ati fi tentate sa o cumparati?

Astept comentariile voastre!

V-a placut acest articol?  Daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

20130829-190044.jpg

15 gânduri despre „Moyra Suede Effect 502

Astept parerea ta: