Yves Rocher Vernis Brillance: swatch and review


bbBuna fetelor,

Nu de mult timp am intrat in posesia unei oje superbe de la Yves Rocher. Este prima oja pe care o am de la ei, dar sincer mi-a lasat o impresie foarte buna, asa ca m-am decis sa va prezint si voua aceasta minunatie.

IMG_1070

In primul rand am sa va spun ca ador aceasta nuanta, care se numeste nude rose. Este perfecta pentru oricine, deoarece nu cred ca o nuanta nude ar putea dezavantaja pe cineva. Si in plus, este o oja care nu va v-a dezamagii indiferent de ocazia cu care o veti purta. Eu una ador nuantele acestea de bej/nude si mi se pare ca o astfel de oja face unghiile si mainile  sa para foarte feminine. Deci nu aveti cum sa dati gres cu ea! Aceste culori uimitoare de nude/bej sunt perfecte indiferent de anotimp! Ce-mi place la aceasta oja  este ca nu am nevoie de 4 sau 5 straturi pentru a obtine culoarea dorita. Am aplicat doar doua straturi si unghiile mele au aratat perfect. Daca doresti ceva mai subtil atunci poti la fel de simplu sa aplici un singur strat si te asigur ca unghiile vor arata la fel de bine.

Cand am incercat oja, aceasta nu mi-a creat nici un fel de probleme, fara  bule mici sau pete. De asemenea, nu au existat nici dare sau dungi vizibile. Ce-mi place, de asemenea, este pensula care mi se pare foarte buna in aplicarea ojei.

Daca va doriti aceasta oja eu zic sa profitati de reducerile de pe site sau sa dati o fuga pana la magazinele Yves Rocher.

O puteti gasi online aici.
IMG_1084
IMG_1076

IMG_1072

Va pupacesc si sper ca v-a placut acest articol.

Voi ati incercat ojele de la Yves Rocher? Daca nu ati dori sa le incercati? 20130829-190044.jpg

4 gânduri despre „Yves Rocher Vernis Brillance: swatch and review

Astept parerea ta: