Colectia de oje toamna-iarna Farmec


Buna Fetelor,

Dupa cum stiti deja, in urma intalnirii pe care am avut-o cu dragutele bloggerite  din Cluj, am venit acasa incarcata cu cadouase. Ceea ce nu stiti voi este ca o data cu cea de-a doua intalnire oficiala a bloggeritelor de beauty din Cluj, Farmec a lansat si colectia de oje Farmec Collection in editia de toamna-iarna. Noi am fost norocoasele, care au avut ocazia sa testeze pentru prima data aceste oje.

Me, a nail polish addict cu siguranta ca am fost mai mult decat incantata cand am deschis gentuta mov si am vazut atatea oje. Multumim Farmec pentru aceasta surpriza cu aceasta ocazie.IMG_1134

Sunt foarte placut suprinsa de calitatea acestor oje, si imi plac la nebunie nuantele alese. Sunt deosebite atat prin textura cat si prin culorile care sunt potrivite pentru sezonul rece. Sunt sigura ca se vor asorta perfect cu tinutele voastre dar si cu machiajul ales.

Pe langa toate cele mentionate mai sus pot sa va spun ca numele acestor ojite sunt foarte dragalase, si jucause, asa in ton cu anotimpul rece. Muddy boots, cozy raincoat, pumpkin pie insa sunt doar cateva dintre delicioasele denumiri ale ojelor din noua Colectie Farmec.

Mai jos v-am pregatit o paleta de culori pentru a va face o idee, dar promit ca la sfarsitul acestei saptamani am sa revin cu swatch pentru toate 7.
farmec

Siiii… acestea fiind spuse.. suntem gata de anotimpul rece! Pregatiti ceasca de ceai, sosetele groase, si profitati de aceste frumoase oje care sunt numai bune pentru a iti incalzi ziua cu  o culoare bine aleasa.
Pentru a afla mai multe despre colectia de oje si nu numai, cei de la Farmec va asteapta pe Facebook.

20130829-190044.jpgIMG_1167
IMG_1179
IMG_1128

 

V-a placut acest articol?  Daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin

13 gânduri despre „Colectia de oje toamna-iarna Farmec

    1. daca nu le gasesti in magazine inca le poti comanda online 🙂 nu sunt scumpe si sunt foarte faine 😀 muddy boots si wilted rose are niste particule mici negre 😀 Te astept sa vezi swatchurile :*

      Apreciază

Astept parerea ta: