Sweet Days: Targ de dulcegarii in Cluj-Napoca


Bună fetelor,

Evenimentele se țin  lanț în Cluj, astfel că m-am gândit să profit și eu de ocazie și să îmi fac prezența și offline, nu doar pe blog. Vă asigur ca evenimentele ce urmează sunt  pentru toate gusturile… Și cum ar putea să nu fie pe gustul cuiva un eveniment atât de dulce precum Târgul de dulcegării Sweet Days?

Acest eveniment va avea loc în mai puțin de 2 saptămâni,mai exact în perioada 29 noiembrie-1 decembrie 2013, și sunt sigură că este un eveniment ce nu merită ratat, astfel că voi fi și eu prezentă acolo. Cum aș putea să ratez asemeanea dulcegărie?

Ce spun organizatorii despre acest târg?

Dulcegării, vinuri de desert și ciocolata ta preferată! Acesta este trio-ul pe care îl veți găsi la Sweet Days, un târg aflat la prima ediție și care se va desfășura între 29 noiembrie și 1 decembrie, în aripa stângă a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca.Vrem ca voi să plecați de la târg cu desaga plină, dar și cu cele mai yum amintiri!

Pentru informții suplimentare,vă recomand să accesați site-ul lor, http://sweetdays.ro/ sau pagina lor de facebook, https://www.facebook.com/SweetDaysFair.

Ne vedem acolo da?

Vă pupăcesc și vă doresc o zi frumoasă!20130829-190044.jpg

8 gânduri despre „Sweet Days: Targ de dulcegarii in Cluj-Napoca

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s