Beauty Bloggers Meet Up, Second Edition, Cluj-Napoca


Ora 3… Dau buzna în cameră, speriată, că voi întârzia. Noroc că mă gândisem deja, ce urmează să îmbrac, astfel că hăinuțele mă așteptau cu nerăbdare pe pat… Sar repede în fustița neagră, și cu o mână îmi închid în grabă cămășuța. Bun! Acum hai să ne machiem. Dar stai! Unde e oglinda? Ei bine oglinda mea a dispărut! Nu am timp să o caut, așa că îmi iau trusa de cosmetice sub braț, și fuguța la baie… Fetele din cămin s-au decis să îmi ascundă oglinda se pare… Ajung la baie, și mă decid rapid asupra machiajului. Am ales un machiaj natural, în nuanțe de maro și am aplicat rapid un gloss.  Mă uit la ceas… Vai! E târziu, și mă așteaptă fetele! Vorbisem dinainte cu Andrea și Oana să ne întâlnim…

Îmi trag respirația și fac ultimele retușuri… Gata! Nu mai am timp… Trebuie să plec!

Weekendul trecut a avut loc întâlnirea anuală a bloggerițelor de beauty, ediția a 2-a, eveniment prezidat de Cleo, Laura și Anca  și uite așa m-am pregătit eu pentru acest eveniment. Am așteptat să le cunosc pe fete, și de când am primit invitația la acest eveniment am plănuit cu ce să mă îmbrac, cum să îmi fac unghiuțele, machiajul… Dar am ajuns să fac totul pe fugă. Me funny!

A fost prima dată când am participat la un eveniment în cadrul căruia am avut ocazia să cunosc și alte bloggerițe și mă bucur enorm că am făcut-o!

Evenimentul a avut loc la Centrul de frumusețe Farmec, un loc superb,, decorat foarte girlie, decoratiuni minunate în nuanțe de mov, culoare care a devenit o slăbiciune pentru mine deja. ( Mi-am decorat camera în aceiași nuanță de mov deh!)

Seara a început cu o surpriză foarte plăcută pentru noi, mai ales pentru mine, deoarece precum știți deja sunt înnebunită după oje, și Farmec a reușit să ne surprindă cu noua colecție  Toamnă – Iarnă,  ambalată frumos într-un Goodie bag violet, care ne aștepta pe scăunele .  Alături de superba colecție de oje, care conține 7 nuanțe uimitoare, în goodie bag am găsit și vedeta Farmec, Crema Doina

Mi-a făcut o plăcere deosebită să particip la acest eveniment, și mă bucur enorm că am avut ocazia să le cunosc pe fete, și să discutăm despre blogging. Discuțiile din timpul dezbaterii mi s-au părut foarte interesante și mă bucur că am reușit să aflu despre fiecare câte ceva, să învăț ceva nou și de ce nu să mă perfecționez în acest domeniu deoarece printre invitate se aflau și fete cu o vechime în lumea aceasta, a blogging-ului, de la care cu siguranță am multe de învățat.

Dacă ar fi să descriu acest eveniment într-un cuvânt, aș spune că a fost MAGNIFIC! Fetele au fost foarte atente la toate chestiunile organizatorice, ne-au pregătit bunătăți de la Panemar, pe care le-am devorat în pauza de masă, sticluțele de apă Carpatica, care mi se par foarte fancy, și am gustat și noile infuzii de la Oriflame.

Seara s-a terminat într-un mod glorios pentru noi toate, deoarece fetele, și sponsorii evenimentului au avut grijă să ne încarce de bunătăți. Și când spune bunătăți, în industria de beauty blogging, cu siguranță că nu mă refer la mâncare, ci la produse cosmetice care mai de care.

Le mulțumim fetelor pentru interesul acordat acestui eveniment, și e de apreciat faptul că au reușit să ne strângă într-un număr atât de mare. Cu  siguranță, că aștept și viitorul eveniment de acest gen.

Iar pe voi, vă aștept pe blog cu multe review-uri și poze cu minunatele produse pe care le-am primit în cadrul acestui eveniment.

Pupici și aștept părerile voastre :*

Acest eveniment a fost organizat de Anca Pop- All Made up! by Aqua_shell,Coman Cleopatra- Passion For Stylish Life.com și Laura Mariana- Classy and Pink cu ajutorul co-organizatorilor Farmec.

Sponsorii principali: Yves RocherElmiplantNIVEAGolden Rose Romania,Oriflame,B.U. RomaniaBioderma RomaniaCosmetic PlantAlhamoDent, CupioAQUA CarpaticaPanemarOnePAds Web Design.

20130829-190044.jpg

10 gânduri despre „Beauty Bloggers Meet Up, Second Edition, Cluj-Napoca

  1. Norocoaso! Noi 5, tu 7! 🙂 Eh, foarte bine! Sa le folosesti cu placere si sa le faci review-uri sa stim si noi ce-am ratat, sa dam fuguta sa cumparam. 😀 :*

    Apreciază

Astept parerea ta: