Online Shopping: Sheinside.com


Hi Ladies,

EN: I found a new love: To do shopping online …. and this for several reasons, everything happens very quickly, I can find a variety of items, I don`t have to walk a lot in stores to find what I want and beside that I always find discounts or amazing products at low price.

I had spend the better part of this day by shopping online. I found so many nice things that I want and that for sure I will buy them soon. The online shop that it made me spend a lot of time on it is Sheinside.com. It is a well known online shop in the world of blogs and lookbooks and I understand the reason why. There you can find so many things for your wardrobe. They have clothes, accesories and even beauty stuff. Heaven no??

What about transportation and taxes?

Shipment arrives at the customs post in about 2-3 weeks and you don`t pay customs duties. The carriage is FREE!

Although I’m done shopping for this month; there’s definitely a few things currently on my wishlist.

That`s why I invite you to see what amazing things I choose to show you.

RO: Am gasit o noua pasiune: a face cumparaturi online …. si asta din mai multe motive, timpul este mai limitat, pot gasi o varietate de produse, eu nu trebuie sa umblu foarte mult in magazine pentru a gasi ceea ce vreau si pe langa asta gasesc intotdeauna reduceri sau produse uimitoare la pret mic. Am petrec cea mai mare parte a acestei zile cu cumparaturile online.

Am găsit atât de multe lucruri frumoase pe care le doresc si pe care cu siguranta le voi achizitiona in curand. Magazinul online care ma facut sa petrec o mulțime de timp pe site-ul sau este Sheinside.com.

Este un magazin online bine cunoscut in lumea blogurilor si site-urile gen lookbook si am si inteles de ce in momentul in care l-am exploatat. Acolo puteti gasi o gramada de lucrusoare pentru garderoba voastra. Ei au haine, accesorii si chiar produse de frumusete. Raiul pe pamant, nu?

Cum rămâne cu transportul si taxele?

Sosirea transportului se face prin posta vamala in aproximativ 2-3 saptamani si tu nu trebuie sa platesti taxe vamale. Transportul este GRATUIT!

Desi am terminat de facut cumparaturile in aceasta luna, exista cu siguranta o serie de lucruri in prezent pe lista mea de cumparaturi:

wishlist1

Dresses

Red dress, 82 RON / Body con dress, 72 RON / Chiffon dress, 110 RON / Chiffon dress, 120 RON / Black dress, 145 RON / Red dress, 225 RON
Hoodies
Shorts
 
necklace
shirts

 

It’s not that they are amazing? Can not wait to show you what I am going to buy.

margele-001

20 de gânduri despre „Online Shopping: Sheinside.com

 1. Buna,
  Tinand cont ca pachetele vin din China ..cum de nu ajung la posta vamala? Si eu as vrea sa imi comand de pe sheinside dar chestia cu posta vamala nu-mi prea surade.

  Apreciază

  1. Daca ai fi citit articolul ai fi vazut ca In articolul meu scrie clar ca pachetele ajung la posta vamala. E normal sa vina la posta vamala din moment ce nu e din tara transportul. Dar nu te incurca cu nimic având in vedere ca transportul e gratuit.

   Apreciază

   1. transportul este gratuit, dar tu platesti pt valoarea globala a bunurilor. am comandat si eu de doua ori de pe sheinside. Prima oara coletul mi-a sosit la usa printr-un curier insa a doua oara a venit la posta vamala unde mi s-a perceput tva-ul 25% din valoarea totala a comenzii. Faptul ca nu le platesti celor de pe site transport nu te scuteste de taxele vamale.

    Apreciază

 2. I would definetely buy something in the future because my budget is so low now :)) I buy all the time things online and now I saw nice things here that I want.

  Apreciază

 3. Site-ul asta e plin de lucruri minunate si la preturi bune, numai bani sa ai sa cotrobai si sa iti cumperi 🙂 Hainele sunt foarte frumoase, dar cu accesoriile m-ai cucerit 🙂 Abia astept sa vad ce iti cumperi :*

  Apreciază

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s