Look good naked


EN: We all have cellulite or at least we have marks of it on our skin. Most of the women they fight at least one time during their life with this problem and unfortunately this is more a „disease” that is spread among the women, so this is for me another reason to be jealous of men and their unhealthy diet. If you are desperate and you do not know what to do to fight with it, then you are now in the right place. Today I prepared for you some advice that will help you fight against cellulite. I personally had followed some of these rituals strictly, and I can say that although my body is not of the circumference of a model, cellulite is among the smallest  problems I have right now.

RO: Cu toate avem celulita sau macar urme ale acesteia pe pielea noastra. Cele mai multe femei se lupta cel putin o data in viata cu celulita si din nefericire pentru noi, aceasta problema este mai mult o „boala” raspandita in randul sexului frumos, motiv pentru care sunt geloasa pe dieta nesanatoasa a barbatilor si faptul ca totusi ei nu au nici urma de celulita . Daca nu mai stii ce sa faci ca sa o combati, atunci ai nimerit unde trebuia. Am pregatit azi pentru voi cateva sfaturi care va vor ajuta in lupta impotriva celulitei. Eu am urmat cateva dintre aceste ritualuri cu strictete, si pot sa spun ca desi corpul meu nu este de circumferinta unui model, celulita se afla printre cele mai mici probleme ale mele.

goodbye cellulite

EN: Is good to know that, in conditions in which is left untreated, cellulitis can even lead to serious skin problems.  Factors that cause the emergence and evolution are often genetic, hormonal, nutritional and lifestyle factors and of course like allways the stress level can lead to cellulite.

RO: E bine de stiut ca in conditiile in care ramane netratata, celulita pate conduce chiar la afectiuni serioase la nivelul pielii. Factorii care ii determina aparitia si evolutia sunt de cele mai multe ori genetici, hormonali, legati de alimentatie si stil de viata si desigur precum bine stim si un nivel de stres ridicat poate duce la aparitia celulitei.

Cum scapi cel mai usor de celulita?

How to get rid of cellulite in the easy way?

Healthy

Mananca sanatos!

Eat Healthy!

EN: One of the most important step is to start to eat healthy! Don`t forget to eat vegetables and fruits. My advice is to take advantage of all the amazing fruits that we are blessed with. They are sweet, yummy, healthy and you can eat them instead of unhealthy sweets and most of all is helping you to get rid of cellulite. In what what concerns the food you can also drink the smoothies that I was talking about here.

Beside the fruits and vegetables eat food that is riched in omega 3. Fish, almonds, nuts, flax seeds, nuts, soya and others.

And another important thing is to not forget to drink water. Water it is the most important thing for your body. We 70% water so is normal that we clean and help our body by maintaining the water in our daily routine.

RO: Unul din cel mai important pasi pentru a scapa de celulita este sa mananci sanatos. Nu uitati de legume si fructe! Sfatul meu este sa profitati de fructele minunate cu care am fost binecuvantati. Sunt dulci, delicioase, sanatoase, poti sa le mananci in locul dulcilor nesanatoase si cel mai important este ca te vor ajuta sa scapi de celulita. In ceea ce priveste alimentatia un mare ajutor pentru detoxifiere vine si din partea smoothie-urilor despre care va vorbeam aici.

In afara de fructe si legume cele mai recomandate sunt alimentele bogate in omega 3. Pestele, migdalele, alunele, semintele de in, soya si altele.

Pe langa acestea un lucru important care nu trebuie uitat este sa consumati cat mai multa apa. Apa este cel mai important nutrient pentru corp. Suntem 70% apa, deci este normal sa ne detoxifiem corpul, si sa il ajutam incercand sa consumam cat mai multa apa zilnic.

logo

Skin treatment

Trateaza pielea

hidratareEN: The treatment you can make it by exfoliating, intense hydration and tonifying.

RO: Tratamentul se face prin hidratare, tonifiere si exfolierea pielii.

EN: In what concerns the cellulite it need more than an healthy diet to prevent it.  You also need to treat, and to take care of the appearance of skin, by moisturizing and tonifying. This you can do by exfoliating your skin at least one time a week. You can use shower gels special made for this or even exfoliating scrubs made by yourself. Me I also use the glove that is special for exfoliation.

To ease the work I prepared a tutorial below. This scrub is a wonderful recipe that really helps to remove cellulite and stretch marks or other stains.  Is very easy to made from coffee grounds, brown sugar and olive oil. The microspheres from scrub removes dead cells and activates blood circulation, leaving skin smooth and toned. Olive oil extract potentiates the activity of microspheres, preparing the body to treat cellulite effectively. Caffeine improves blood circulation and reduce fat cells under the skin.

Another thing that it really helps is the massage. I do antycellulite massage from one year and is visible.

RO: In ceea ce priveste tratarea celulitei este nevoie de mai mult decat o alimentatie sanatoasa. E nevoie de ingrijirea aspectului pielii, hidratarea si tonifierea acesteia. Acest lucru il puteti face prin exfolierea pielii cel putin o data pe saptamana. Puteti folosi geluri de dush exfoliante sau scruburi facute chiar de voi. Eu de asemenea folosesc manusa exfolianta pe care o puteti gasi in farmacii, supermarketuri sau magazine de cosmetice.

Pentru a va usura munca v-am pregatit mai jos un tutorial. Este o reteta minunata de scrub care ajuta foarte mult la indepartarea celulitei si vergeturilor sau altor pete neestetice. Acest scrub se face foarte usor din zat de cafea, zahar brun si ulei de masline.

 Microsferele pentru gomaj indeparteaza celulele moarte si activeaza circulatia sangelui, lasand epiderma fina si tonifiata. Extractul de ulei de masline potenteaza activitatea microsferelor, pregatind corpul eficient pentru tratamentul anticelulita. Cafeina imbunatateste circulatia sangelui si reduce celulele de grasime de sub piele.

Un alt lucru care este foarte bun pentru indepartarea celulitei este masajul. Eu fac masaj anticelulitic de un an si este vizibil efectul lui.

coffe scrub

Exercise

sport

EN: And for the achievement of the proces don`t forget about sport. Is the best way to achieve a nice and healthy body . I know that we all are lazy but you can try to do something that you enjoy at least one time a week and if not you can at least walk every day. I discovered the cycling from few months and is a lovely way to sweat at the gym. I really enjoy to sweat when it comes of cycling 😀

RO: Si pentru ca procesul sa fie bine realizat nu uitati de sport. Este unul dintre cele mai bune mijloace de a dobandi un corp frumos si sanatos. Stiu ca lenea e cucoana mare dar incercati macar o data pe saptamana sa faceti ceva ce va place sau daca nu macar atunci apelati la mersul pe jos. Eu am descoperit cyclingul de cateva luni si mi se pare ca este cel mai minunat mod de a transpira la sala. Chiar imi place sa transpir cand vine vorba de cycling 😀

And in the end I just advice you to feel good in your own skin because it is really important.

Si pentru final va recomand sa va simtiti bine in propriul corp pentru ca este cel mai important. 

Hope you liked my article and it will be useful for you.

Sper ca va placut articolul si sa va fie de folos.

Kisses

tumblr_mlmkilmmEC1qgddylo1_500

18 gânduri despre „Look good naked

  1. E foarte fain scris articolul,detaliile fac diferenta,toate se imbina exact cum ai spus si tu,nu e indeajuns sa faci doar un procedeu ci trebuie indeplinit intreg procesul 🙂 Superb :*

    Apreciază

  2. Buna seara, Romina.. Se poate sa nu fi fost eu destul de atenta si sa nu vad, dar daca esti draguta, poti sa-mi zici te rog ce cantitate din zat de cafea, zahar brun si ulei de masline se foloseste si cat timp se lasa in borcan (asa observ in imagine) ? As vrea sa incep cu acest masaj dat fiind ca maine e luni, tot zic: de luni incep, incep, incep… doar ca nu prea termin 😦 Merci, o seara faina :-*

    Apreciază

    1. Nu pot sa îți spun neaparat cantitatea pentru ca depinde cat doresti sa faci tu si cat sa folosesti. Trebuie sa pui cafeaua si zaharul aproximativ 1 pumn din fiecare si amesteci in timp ce adaugi uleiul pana devine o substanta omogena. Trebuie sa arate cam asa ca si o crema. Stai linistita ca eu am facut un borcan mare si deja e aproape gol după 1 saptamana. Dar oricum nu e indicat sa tii mai mult de 1 luna si e indicat sa schimbi 🙂

      Apreciază

    1. Multumesc mult 🙂 Ma bucur ca iti place. Intr-adevar si ceaiul verde face minuni pentru ca contine si el cafeina 😛 o sa mai postez articole de genul si voi scrie mai multe si despre ceaiul verde 🙂

      Apreciază

  3. Multumesc pentru articol !! :* chiar e foarte folositor…cea mai mare problema a mea este mancatul sanatos si sportul ( pana acum putin timp, corpul m-a lasat sa mananc nesanatos si sa nu am pic de celulita….dar am inceput sa iau anticonceptionale si totul s-a schimbat 😦 )…. gomaj cu ulei de masline si zat de cafea fac si eu si intr-adevar este foarte bun…. Poti sa incerci si o ‘masca’ facuta in casa cu argila si ulei de masline pe care o aplici pe zonele afectate, apoi de infasori in banda de plastic si stai asa cat mai mult ( de preferat o ora ) ..si daca faci asta de 2-3 ori pe saptamana minim, rezultatele se vad foarte repede

    Apreciază

  4. Super articol!!! Multumesc!~Mi-ai oferit asa un imbold (avand in vedere ca si eu lupt cu kilogramele in plus) :*
    Initial ma asteptam SINCER la un articol despre CUM sa te simti bine in pielea ta :)) Ma gandeam ca optimizezi grasutele ca mine :)) dar sfaturile oferite de tine sunt si mai utile! Mie imi lipseste ambitia cateodata…vreau rezultate de pe o zi pe alta, stau prost cu rabdarea din pacate:”> Sa-mi fie rusine :)) Te pup! :*

    Apreciază

    1. Ma bucur ca iti place si sper sa te ajute. Si eu sunt asa mai lenesa si nu prea obisnuiesc sa termin ceea ce incep. Poate pe viitor voi scrie si despre asta 😛 E o idee buna 😛 te pup si eu

      Apreciază

Astept parerea ta: