Am inceput aceasta zi ploioasa cu un zambet pe fata si cu o pofta teribila de cafea. Am baut cafeaua in timp ce imi serveam portia de beauty news, am lenevit pana ce era nevoie sa imi fac curaj deoarece ma simt nevoita sa imi continui ziua facand ceva productiv. Am multe lucruri de facut si putin timp. Cred ca as avea nevoie de un antrenor de viata care sa ma impinga mereu de la spate, sa ma cronometreze si sa ma faca sa imi implinesc visele. Dar cine nu are nevoie de asa ceva nu? E greu sa renunti la leneveala de dimineata… Dar ce sa facem daca viata nu se rezuma doar la leneveala? Ei bine ceea ce eu am facut a fost sa imi iau doza de energie din ceea ce mananc. Consider ca micul dejun este o adevarata placere daca stii sa te bucuri de el dar un mic dejun tarziu este un tratament si mai dulce pentru mine.
Coffee & Breakfast in the morning is a sweet treat for the soul but a brunch is more…

Sunt sigura ca deja v-ati saturat de toate aceste articole despre nutritie care transmit in mare parte ca e important sa luati fiecare masa a zile, pentru a slabi sau mai stiu eu ce dar, ei bine eu cred cu tarie ca un mic dejun sanatos si copios iti poate incarca ziua cu energie pozitiva motiv pentru care nu renunt la el decat in cele mai extreme cazuri. Si cum in ultimul timp am facut o obsesie pentru cerealele integrale din ovaz am ales o alternativa minunata de a le consuma fara sa simt ca nu au gust bun. Pe langa faptul ca au inceput sa imi placa aceste cereale, incerc sa mananc sanatos si fara prea multi carbohidrati pentru a scapa de cateva kilograme asa ca doza mea de carbohidrati buni este luata cu siguranta doar din acestea. Si pentru ca desigur m-am trezit tarziu am trecut peste micul dejun si m-am bucurat de ceea ce englezi numesc brunch cu o farfurie mare de fructe, cereale integrale si iaurt. Aceasta minunatie se mai numeste si macedonie de fructe. O puteti personaliza si sa va bucurati de ea cum stiti voi mai bine. Puteti alege de la fructele care le gasiti la voi in gradina, la piata sau supermarket pana la cele exotice. Sunt sigura ca o veti adora. Pentru un plus de aroma si gust incercati cu iaurt grecesc. Este o minunatie de mic dejun, brunch, gustare sau de ce nu chiar cina. Eu am ales astazi sa consum o macedonie pe post de brunch.
Dar ce este Brunch-ul?
Brunch-ul, un concept aparut in Marea Britanie, la sfarsitul secolului 19 (1896) si reuneste intr-o singura masa mic-dejunul si pranzul – asa cum arata, de altfel, si etimologia cuvantului – breakfast & lunch.
“Partea frumoasa a unui brunch consta in faptul ca nu are o durata fixa, este o masa pentru care nu trebuie sa te trezesti foarte devreme dimineata si o poti prelungi cat vrei, pana dupa pranz”
Un minunat concept care suna foarte classy si chic si este folosit tot mai des de persoanele carora le place sa leneveasca pana tarziu in pat, in lumea modei, oameni de afaceri si chiar si restaurantele au creat in meniu si o categorie numita brunch de unde poti alege ceva minunat pentru un mic dejun tarziu. Minunat nu? Ei bine eu va urez o zi frumoasa si nu uitati sa incercati propunerea mea pentru un brunch sanatos si delicios.
Da,chiar ca e foarte yummi:)
ApreciazăApreciază