Review : Balea Sampon Uscat


Hello dolls :*

Noi astea, fetele cochetele ne dorim sa aratam mereu bine si exista fete care ca si mine banuiesc ca abia asteapta sa isi achizitioneze ceva trucuri noi de frumusete dintr-un magazin, in cazul nostru produsele cosmetice desigur. Eu sunt la curent cu tot ce apare nou si imi cumpar aproximativ orice simt ca as avea nevoie sau de multe ori nu am nevoie doar ca mor sa incerc ceva. Auzisem de ceva vreme de sampoanele uscate si citisem una alta despre ele. Asa ca am dat fuga la magazi si am cumparat acest sampon uscat acum aproximativ o luna, dar sincer nu sunt deloc incantata de el. Este primul sampon uscat pe care l-am folosit si sincer nici nu stiam ce asteptari sa am din partea unui astfel de produs si stiam in mare cam ceea ce am citit pe bloguri si cateva detalii de la unele prietene. Ok si acestea fiind spuse tot ce pot sa spun este ca am dat navala in magazinul Dm intr-o luni [ziua in care imi vin banuti de la mama- da stiu stanjenitor, dar sunt studenta :)) ] si l-am luat pe acesta nestiind intre care sa aleg din cele trei care erau acolo. Zis si facut, platit si luat acasa.

Acesta este un sampon uscat, care promite curatarea parului si volum . L-am cumparat pentru ca a fost aprox. 10 lei si ca si orice beauty addicted abia am asteptat sa il folosesc clar. Am si facut-o dar am ramas foarte dezamagita.

In primul rand spray-ul contine un soi de pudra sau praf care in momentul in care il aplici te cam ineci de la el. In al doilea rand nu este eficient nici pentru redarea aspectului de „par curat”  si nici pentru volum. Intr-adevar ca imbunatateste putin aspectul parului dar nu este deloc ceea ce pare.

L-am folosit de cateva ori cu geamul deschis dar sunt dispusa sa scap de el si ma gandesc sa il achizitionez pe cel verde de la Balea care am inteles ca ar fi mai bun. Oricum asta ramane de vazut deoarece efectele produselor difera in functie de persoana care il alege.

Instructiunile sunt urmatoarele:
Pieptanati foarte bine parul. Pulberizati de la circa 20 cm pe fiecare suvita in parte, lasati parul sa se usuce. Tamponati cu un servetel.

Le-am respectat instructiunile si totusi mi s-a parut ca arat ca si baba cloanta cu parul albit. Ma gandesc ca daca as fi iesit la soare se vedea oribil asa ca desigur am decis sa imi spal podoaba capilara .

Ca sa fac asa pe scurt un prospect al meu am sa va spun urmatoarele:

  • Mi se pare ca este destul de iritant pentru pielea capului si pentru ochi.
  • Parul nu are un aspect ingrijit si frumos si cu siguranta ca nu sanatos deoarece raman urme de pudra.
  • La radacina se observa pudra care nu s-a absorbit total, care seamana cu o matreata.
  • Nu l-as recomanda deoarece eu am fost dezamagita de el.

Ati mai folosit sampon uscat pana acum? Voi ce parere aveti? L-ati folosit sau ati fi dispuse sa il folositi?

Astept comentariile  voastre :*

Pupici

7 gânduri despre „Review : Balea Sampon Uscat

  1. Cel verde de la Balea e foarte bun. Eu am incercat de la schwarzkopf unu in tub alb si e nasol rau, e 2 euro. Probabil la fel de rau e si asta de la balea cu tub albastru. Evident nu iti luceste parul de la cel verde dar ii da volum si nu mai e uleios.

    Apreciază

    1. nu cred ca are nimic acelasi efect ca si apa :)) mai o sa mai incerc si eu si cel verde si am mai vazut unul tot la dm… apoi vedem… sunt la care le e bun si sunt la care nu. Asta depinde de fiecare cred eu 🙂

      Apreciază

  2. Eu locuiesc in Londra si aici am folosit pentru prima data sampon uscat. La inceput nu prea stiam cu ce se mananca si la fel ca tine nu stiam pe care sa il cumpar dintre zecile de sortimente. Aici se gasesc incepand de la pretul de 2 lire pana la chiar si 20 de lire. Difera marca si bineinteles eficacitatea. Nu stiu daca in Romania se gaseste cel de la Klorane (este o companie franceza care produce sampoane pe baze de plante si au scos acum si sampon uscat) pe care ti-l recomand cu incredere, nu iti incarca parul cu pudra aia nesuferita si chiar ti-l lasa curat si cu volum si poti amana spalatul pe cap cu 2 sau chiar 3 zile datorita acestui sampon uscat. Iti mai recomand si cel de la Charles Warringhton, care este la fel de bun. Costa in jur de 7-8 lire aici, deci in Romania ar fi cam in jur de 40 de lei, dar sunt foarte bune si iti ajung mult timp pentru ca nu e nevoie sa pui prea mult.

    Apreciază

    1. Multumesc mult de recomandari. Aici de abia au aparut cateva pe piata si nu sunt si cele mai bune. Oricum sunt mari sanse sa ma mut in Londra la anul asa ca voi sti ce sa aleg 🙂

      Apreciază

Astept parerea ta: