Timberland love


Hello girls !!

A venit iarna de-a binelea!! La Cluj zapada este mare si frigul tot asa 😀 E foarte greu sa te deplasezi prin mormanele de zapada si mai ales daca ai niste pantofi nu tocmai potriviti s-ar putea sa ai parte de o cazatura foarte draguta 🙂

Sa nu mai spun ca vad domnisoare cocotate pe tocuri de 20 cm in perioada asta si imi vine sa rad un an 😀 … Da, probabil ca sunt rea dar oricat de mult imi plac pantofiorii si sunt adepta stilului personal si altele prefer sa nu vad asemenea oripilitati in ziua la amiaza mare.

Eu, sincer abia am asteptat sa imi pot scoate de sub patul din camin (deoarece stau in camin sub patul meu puteti gasi fel si fel de pantofiori, lipsa de spatiu ) bocanceii Timberland ❤ ii ador si sunt numai buni pentru zapada , pentru escaladat munti daca e cazul si in mare cam pentru orice. Mi i-am dorit de mult timp si in cele din urma i-am achizitionat si acum dupa un an de cand ii am tot nu ma pot plictisi de ei 🙂 Mi se par foarte draguti si sexy desi nu sunt cu toc sau mai stiu eu ce … Consider ca o femeie poate fii sexy purtand si asa ceva , adica tot timpul mi s-au parut fetele imbracate gen army sexy 😀 Pe langa asta nu sunt singura care ii poarta si am constat ca mai multe fashioniste ii poarta cu mandrie in tinute chic… Chiar si Rihanna este adepta lor. 

Si nah ce sa mai zic … Deoarece iubesc zapada si a fost o zi frumoasa pentru poze am postat mai jos cateva poze cu tinuta mea de „escaladat” nametii din Cluj.

IMG_2931

Bocanceii mei si a prietenului meu 🙂 nu e asa ca sunt foarte draguti asa impreuna?? 😀

Boots couple 😀IMG_2945IMG_2943IMG_2941 IMG_2947

Geaca : Pimkie

Bocancei : Timberland

Geanta : Prada

Jeansi : Zara

Manusi : C&A

7 gânduri despre „Timberland love

Astept parerea ta: