Giveaway : Little bag of perfection


 Hello !!

Pentru astazi am o surpriza frumoasa pentru voi fetelor si nu numai.

Deoarece nu am facut un giveaway pe blog de multa vreme si am achitionat azi ceva pentru voi de care eu sunt incantata , si anume un set cu produse cosmetice Baylis & Harding , am hotarat sa deschid azi acest giveaway astfel sper sa reusesc sa rasplatesc pentru fidelitate pe una din cititoarele blogului.

Iubesc acest set si am fost foarte incantata de el si mi se pare si foarte asa retro chic.

Cam ce as putea sa  spun despre acest set de produse este ca am primit acest set cu ceva timp in urma si am citit despre produsele acestea incercand sa aflu mai multe. Astfel am aflat ca este o marca  renumita de lotiuni de baie, sampoane si parfumuri , altfel spus un fel de „mici minunatii pentru spa”.

Acest set contine 3 produse si o geanta draguta de cosmetice.  Cele trei produse sunt un gel de dush, un lapte de corp si o crema pentru maini si corp.

Si anume gelul de dush se afla in sticluta neagra, crema de maini si corp este cea roz si in sticluta alba se afla laptele de corp.

Mirosul mi se pare ceva unic deoarece nu am mai intalnit acest miros nici la un  produs cosmetic. Fiecare are miros de casmir dar mie mi se parea ca miroase a flori defapt.

Cu toti ne dorim sa fim perfecti… noi femeile chiar ne dorim aceasta mica geanta cu perfectiune zic eu si cred ca aceasta e ocazia perfecta pentru voi sa tanjiti dupa perfectiune.

 

Ce ai de făcut pentru a te înscrie în giveaway?

1. Dă like paginii One thousand and one illegal dreams pe facebook, aici

2. Dă share acestui link pe profilul tău de facebook;

3. Lasă un comentariu cu numele , linkul unde ai dat share (ai grija sa fie public ca sa il pot verifica) si adresa ta de e-mail, mai jos

                        Castigatoarea va fi aleasa prin random.org

Giveaway valabil între 9 noiembrie 2012 şi 1 decembrie 2012, deschis pentru gagici din toata tara!
Good luck babes!

19 gânduri despre „Giveaway : Little bag of perfection

Astept parerea ta: