Trucuri pentru gene si sprancene superbe


 

basic

Buna fetelor,

Cu totii stim ca genele si sprancenele contribuie  la echilibrul estetic al intregii fizionomii umane.  Eu nu admit ca sprancenele mele sa fie nearanjate, asta insemnand pensat si vopsit o data la luna cel putin. Make-up artistii si specialisti in general declara ca atat genele cat si sprancenele sunt extrem de utile in ceea ce priveste echilibrul si expresivitate fetei. Pai atunci am putea sa comentam ceva?

De exemplu sprancenele au o mare contributie si in comunicare, in mimica fetei pe cand genele filtreaza lumina prea puternica. Nu toate avem sprancene superbe sau gene dar noroc ca exista metode de ingrijire si de modificare ale acestora pe cale naturala si fara prea multi bani.

Sprancenele sunt frumoase in mod natural arcuite. O forma frumoasa se poate obtine prin pensare. Va recomand sa nu va apucati voi acasa sa va pensati pentru ca in primul rand daca nu te pricepi iti va fii greu sau iti vei strica forma.

Este recomandat macar prima data sa mergeti intr-un salon cosmetic, sa va lasati pe mana unui specialist, apoi va fi mult mai usor de pastrat forma daca cumva credeti ca e prea mult 20 ron un pensat pentru buzunarul dumneavoastra. Cateodata este nevoie de pensare si pentru a corecta unele probleme estetice ale ochilor.

a3abffbfa6bcc1364f54738f37bb75b5

De exemplu cand ochii sunt prea apropiati sprancenele se vor pensa mai mult la baza, cand ochii sunt prea departati, se va pensa coada sprancenelor iar cand ochii au pleoape cazute, se va insista cu pensarea cozii sprancenei, astfel incat arcada sa fie mai mare.

Accentuarea formei obtinute se poate obtine prin machiaj sau prin vopsirea la salonul de cosmetica. Nu e un secret faptul ca exista creioane special concepute care au o mina pigmentata natural sau kituri speciale pentru sprancene iar cu acestea se pot corecta sprancenele. Totusi alegeti creionul in functie de culoarea parului si tenului si nu alegeti negru daca aveti parul blond. Diferenta de nuante va v-a face sa aratati mult prea mirata daca vreti sa o spunem la modul diplomat.

Un machiaj va avea acuratete numai in momentul in care sprancenele vor fi bine definite. Si oricum cred ca sunteti de aceiasi parere cu mine cand spun ca o monospranceana arata foarte ciudat.

Mai jos am adaugat o imagine, care va poate ajuta sa alegeti forma sprancenelor care vi se potriveste in functie de forma fetei.

shape eye

Cum sa va ingrijiti acasa sprancenele?

Daca doresti sprancene mai dese insa, poti face asta acasa, fara nici un fel de operatiune costisitoare doar prin taierea lor , varfurilor ( nu taiem toate spracenele) iar seara se poate aplica cu o periuta de dinti  fie ulei de masline fie ulei de ricin care este foarte bun. Eu folosesc de ceva vreme ulei de ricin si sunt multumita de efectele acestuia.

In cazul in care nu sunteti multimite de sprancenele voastre, puteti apela la cabinete speciale pentru tatuarea acestora in functie de un sablon ales. Se pot tatua si in asa fel incat sa arate natural si nu e nevoie sa arate artificial. Mama mea are spracenele tatuate de 3 ani si arata foarte natural deoarece si-a ales un sablon potrivit si o culoare  care sa fie in concordanta cu culoarea ochilor si a parului. Va recomand sa a interesati ce anume presupune si cum se face acest procedeu, si sa va alegeti o forma naturala, nu prea subtire, si nici prea arcuita, ci exact asa cum ar trebui sa fie pentru voi.

Gene superbe ?

Ei bine despre gene ce sa va mai spun? Cu toate visam la gene lungi si dese si desigur rimelul ne e de mare ajutor cand vine vorba de asta. Poate ati observat ca nu toate rimelurile dau acelasi efect genelor voastre si asta e in mare parte datorita periei rimelului care conteaza foarte mult in alegerea rimelului potrivit. O alta chestie care conteaza e sa aplicati rimelul in mod corect. Normal si din cate am invatat si stiu eu rimelul se aplica miscand peria de la stanga la dreapta. Va rog sa incercati pentru a vedea diferenta si astept sa imi scrieti in legatura cu asta desigur ca sa stiu daca si pe voi va ajuta.

Genele sunt si ele foarte importante. In momentul in care le evidentiem, genele sunt foarte benefice din punct de vedere estetic deoarece sunt foarte expresive iar fluturarea lor poate transmite foarte multe mesaje pline de cochetarie dar desigur ca probabil v-ati dat seama si voi.

Pentru a avea gene frumoase este nevoie in primul rand de demachierea potrivita pentru ele. Seara se va folosi un demachiant special pentru ochi deoarece acesta curata foarte bine mascara de pe firele de par ale genelor. Taiatul genelor stimuleaza regenerarea, cresterea si indesirea lor. Inca odata repet ca sa fie clar… nu se taie de tot genele. Nu vreau sa va fac sa deveniti circari!!

Si in cazul genelor uleiul de ricin sau de masline este foarte bun deci folositi-l cu incredere cu ajutorul unei periute de rimel sau o periuta de dinti tot seara.

Un alt truc pe care il folosesc, este aplicarea cu un betisor al vaselinei inainte de a dormi. Pure petroleum jelly(VASELINA) are in componenta sa petrol care nu creeaza nici un fel de discomfort ochilor, decat in cazul in care sunteti alergici si ofera genelor hidratare si le face sa creasca mai repede.

Genele sunt si ele usor de evidentiat cu ajutorul unui rimel bun dupa cum va ziceam sau prin vopsirea lor la salonul cosmetic. Exista multe rimeluri bune care lungesc, dau volum sau le fac mai dese. Important e sa cunosti tu ce fel de gene ai si ce fel de probleme intampini si in functie de asta iti poti alege rimelul. Exista si rimeluri care au mai multe beneficii, de exemplu fac genele dese si mai lungi in acelasi timp.

584597369b145a6763e513ec318b16df.jpg

 

Daca vrei sa iti evidentiezi culoarea ochilor exista rimeluri colorate care apropo sunt foarte la moda anul acesta. Sa nu uitam ca exista si gene false care desi nu le prea recomand deoarece daca nu te pricepi prea bine iti poti strica genele cine doreste un efect mai dramatic le poate folosi 🙂

 

Mai exista si extensiile de gene care consta in aplicarea fir cu fir a unor genute peste genutele tale. Sunt din par natural si nu cer prea multe sacrificii doar ca nu este indicat orice fel de rimel si demachierea se face cu demachiant special. Dezavantajul este ca ar fi prea scumpe.  Costa in jur de 300Ron si intretinerea o data pe luna incepe de la 50Ron.

Extensiile de gene dureaza o luna dupa  care trebuie sa mergi la intretinere si arata mult mai natural decat genele false din comert si am fost foarte multumita de ele deoarece nu mai era nevoie sa folosesc nici rimel. Genele mele nu au fost distruse dupa ce le-am luat jos deoarece am fost la salon sa le iau jos si nu acasa.

Sper sa va fie de folos, si astept completarile voastre. Voi ce trucuri folositi??

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

4 gânduri despre „Trucuri pentru gene si sprancene superbe

  1. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I’m going to come back once again since
    i have book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

    Apreciază

Astept parerea ta: