Acasa…


Acasa… un cuvant si atatea ganduri si intelesuri… Acasa, cuvantul care te te trimite fie departe fie aproape si te face sa tresari de fiecare data cand il auzi iar apoi te duce cu gandul la ce e mai drag sau ce e cel mai bun din tine. E locul in care sufletul e mereu copil si tresare de fericire la fiecare imbratisare si sarut … e locul dupa care tanjim mereu dar totusi de cele mai multe ori ne indepartam de el.

Pentru fiecare din noi acest cuvant aduce trairi si amintiri atat placute cat si neplacute… Am ales sa scriu despre asta pentru ca sufletul meu tanjeste dupa  ACASA … Ma aflu in postura in care nu mai stiu exact unde sunt, nu mai stiu exact care e casa mea, si nu stiu exact incotro ma indrept…. dar vreau acasa….

E hilar cum poate sa te afecteze ideea de a nu stii unde ti-e locul si de a nu avea un loc anume, e ceva ce te face sa simti un gol puternic in stomac si te face sa ravnesti dupa ceea ce numesti tu casa… Simt uneori ca lumea e prea mica pentru visele mele… Dar like allways sunt pozitiva si trecem si peste asta 🙂 and now… ma stradui sa o scot la capat cu mai multe chestii asa ca feeling-ul acesta este doar un mic joc, o mica festa pe care mi-o joaca gandul in comparatie cu  miile de ganduri care imi cutremura gandurile si sentimentele and … 

I’m trying … but it’s hard & is sure I won’t give up…

 

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s