9 motive pentru care blondele se distreaza mai bine!


9 motive pentru care blondele se distreaza mai bine!

…Si tot atatea argumente pentru care ne simtim indreptatite sa credem ca Marilyn Monroe avea dreptate, si ca domnii intr-adevar le prefera.

1. Ies mai usor din anonimat. Un capsor blond sare mai repede in ochi decat unul brunet. Desigur, atat timp cat posesoarea lui nu a iesit la plimbare prin Danemarca sau Suedia.

2. Si, contrar asteptarilor, sunt fete istete. Statistic vorbind, ai sanse mai mari sa dai peste o bruneta proasta. Din simplul fapt ca brunetele sunt mai multe. Punct.

3. Unde mai pui ca o blonda citita va fi mult mai wow decat o bruneta cu diploma. In aproape orice circumstanta. Nemaivorbind de cele atenuante.

4. Iar pe de alta parte va fi la fel de fun ca de fiecare data cand deschizi gura sa spulberi astfel de mituri. Blonda prostuta? Roscata isterica? Please! E ca si cum ai spune ca toti ochelaristii sunt intelectuali.

5. Vei remarca astfel ca mai toate si-au dezvoltat un al saselea simt: autoironia. Iar daca n-au facut-o pana acum, cu atatea bancuri care circula pe seama lor, ar fi si cazul. Si, dupa cum stim, autoironia e piatra de incercare a oricarui individ care pretinde sa aiba simtul umorului.

6. Pentru ca, in final, blondul nu e o culoare, ci o stare de spirit. Nu carliontii blonzi o faceau fatala pe Marilyn Monroe, ci faptul ca isi facuse un obicei din a nu se lua niciodata prea tare in serios.

7.
Si nu e nevoie sa fii neaparat expert in cultura pop ca sa enumeri cel putin un cantec despre ele. Suicide Blonde de la INXS, Platinum Blonde de la Blondie si Blondes Have More Fun a lui Rod Stewart sunt doar cateva dintre zecile de slagare care le atesta exuberanta.

8. Isi asuma micile scapari superficiale. Shopaholica? So what! Snoaba? La fel! Indiferenta la chestiuni pamantene precum scumpirea gazelor si a benzinei, ea isi va vedea nestingherita de drum, constienta ca aceasta atitudine ii vine cel mai bine.

9. Au un motiv in plus sa fie cochete. Oricine a experimentat o nuanta de blond stie ca dimineata, oricat ai fi de somnoroasa, nu scapi de operatiunea „machiaj” doar cu putin rimel si un strop de fond de ten. O blonda care nu-si pune in evidenta punctul forte, fie el ochi, buze sau pometi, va starni intrebari de tipul „te simti rau?”. Cu cat tenul tau e mai palid, cu atat mai multe sunt semnele de intrebare daca apari fara machiaj. What’s the point? Aranjata, ai sanse sa te placi mai mult cand privesti in oglinda. Iar multumita de felul in care arati, capeti mai multa vizibilitate. Vizibiliate care ar putea da nastere unui curaj nebanuit. Pentru ca nu toate ne nastem exuberante, pline de initiativa si nonconformiste.

*Articolul cu pricina nu se vrea o pledoarie pentru blonde dar nici o suita de comentarii acide la adresa lor. Dimpotriva, incercam sa luptam impotriva stereotipiilor. Asadar, te invitam sa-l citesti printre randuri.

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s